123 456 7890

Tappio ei merkinnyt mitään
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit kärsivät SM-karsintasarjassa 3-1 (2-0) -tappion vieraskentällä sarjan eliittiin kuuluvalle JJK:lle. Tappio ei onneksi merkinnyt sinällään yhtään mitään, sillä päivän muut ottelut menivät Kerhon kannalta sen verran sopivasti, että sarjapaikka varmistui tappionkin myötä.

– Pelillisesti matsi oli aika 50-50, mutta JJK käänsi muutaman kerran peliä nopeasti ja iski niistä maalinsa. Siinä he olivat hyviä ja heillä oli vahvat kärkipelaajat, joiden kanssa meillä oli hiukan ongelmia, kertasi ottelun tapahtumia joukkueen vastiivalmentaja, Max Peltonen.

Isänntä menivät ensimmäisellä puoliajalla kahden maalin johtoon vieraiden onnistuttua nousemaan maalin päähän 70. minuutilla.

Aleksi Ahde pelasi Sami Viljasen läpi ja siitä saatiin kavennus, kertoi Peltonen.

Osuma oli Viljaselle toinen peräkkäinen yhtä monessa matsissa. Valitettavasti takaa-ajo ei kuitenkaan ollut sen hedelmällisempi, sillä vain viisi minuuttia kavennuksen jälkeen, 75. minuutilla, isännät sinetöivät loppunumeroiksi 3-1.

– Kaikki muut tulokset menivät ihan hyvin tänään, paitsi meidän pelimme, tiivisti Peltonen tunnelmat.

– Hyvää on se, että sarjapaikka kuitenkin varmistui ja viimeisessä matsissa ei tarvitse jännittää. Se tarjoaa mahdollisesti jopa saumoja antaa peliaikaa nuoremmillekin pelaajille, koska B-junnuilla tilanne on samanlainen, visioi Peltonen.

Kerho kohtaa viimeisessä ottelussaan kotikentällään Kuopion Palloseuran 2. heinäkuuta. Kuopion Palloseuralle ottelulla on merkitystä, sillä se taistelee edelleen sarjavakanssistaan TPS:n ja PK-35:n kanssa.

SJK: Tuomas Karjanlahti, Joona Lautamaja (75. Pekka Rousu), Henri Huilla, Niko Nauholz, Miika Korpela, Tommi Kukila, Jesse Sarajärvi 75. Eero Rantanen), Akseli Metsä-Ketelä (65. Aleksi Ahde), Sami Viljanen, Veli-Pekka Pajula (65. Eetu Takala), Teemu Penninkangas