123 456 7890

Taippi B:n vastuuvalmentajaksi
Kausilla 1992-1993 TP-Seinäjoen väreissä Ykkösessä pelannut Timo Taipale palaa Seinäjoelle ja ottaa vastuulleen SJK:n organisaatioon kuuluvan B-junioreiden Ykkösessä pelaavan joukkueen vastuuvalmentajan roolin.

Viime kaudet turkulaisen FC Interin BSM-joukkueen valmennuksesta vastannut “Taippi” aloitti peliuransa Turun Palloseurassa pelaten sen jälkeen TP-Seinäjoen väreissä, jonka jälkeen vuorossa olivat PIF, TPS, Ekenäs IF, SalPa, TPK ja JyTy.

Valmennusurallaan “Taippi” on toiminut TuTossa ja JyTyssä pelaaja-valmentajana ja sen jälkeen TPS:n C92- ja 95 -joukkueissa, sekä Turun Piirijoukkueen luotsina. FC Interin B-junnuissa “Taippi” valmensi kahden kauden ajan.

– Kun Seinäjoelle muutin, ei ollut mitään ongelmaa lähteä mukaan toimintaan. Mielenkiinnolla ja odottavaisin mielin tässä nyt ollaan, kertoi KELA:lla työskentelevä “Taippi”.

– TP-Seinäjoki on pieni, mutta erittäin hyvin hoidettu seura, joka tekee erittäin laadukasta juniorityötä. Seurassa on selkeä yhteenkuuluvaisuuden tunne. Hommat pistetään käyntiin joukkueen kanssa heti kun vuorot ovat selvillä, jatkaa “Taippi”.

Aluksi B-junnut treenaavat neljä kertaa viikossa. Ensin on luvassa pelailua.

– Marraskuu mennään pelaillen ja tutustuen. Tutustun poikiin ja pojat minuun. Interissä meillä oli rytmityksenä su-to ja sinä aikana sitten viisi joukkuetapahtumaa. Talven aikana haluaisin saada pojille noin kymmenen treenipeliä, mutta siihen ei vielä ole ehtinyt oikein paneutua, valottaa “Taippi” joukkueen tulevia kuvioita.