123 456 7890

Suomen U21-maajoukkue kohtaa Georgian perjantaina 12.10. klo 18:30 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Ottelu on karsintaa vuoden 2019 EM-lopputurnaukseen. Lipunmyynti peliin alkoi tänään Palloliiton yhteistyökumppani Ticketmasterin sivuilla.

Erinomaisesti sujuneen U19-turnauksen jälkeen, on hienoa, että saadaan taas maaotteluita Seinäjoelle. Ajankohta on meille hyvä, sillä syysloma alkaa täällä juuri tuolloin perjantaina ja seuraava viikko on lomaa, kertoo SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

Lipunhinnat otteluun ovat aiemmin Seinäjoella pelattujen U19 EM-kisojen tapaan edulliset. Ennakkoon ostettu lippu on aikuisilta 10€ ja lapsilta 5€. Myös perhelippuja löytyy ja isompien ryhmien kohdalla yhteyttä kannattaa ottaa Palloliittoon. Kaikki liput ovat numeroimattomia ja katsojat voivat sijoittua avoinna olevissa katsomoissa sinne mistä tilaa löytyy. Aluksi avoinna on vain Pääkatsomo, mutta lipunmyyntimäärien mukaan avataan myös muut katsomot.

Saamme lippuja loppuviikosta myyntiin myös SJK Shopiin OmaSp Stadionille. Toivotaan, että saadaan massa liikkeelle ja väki kannustamaan Suomen U21-joukkue kohti EM-kisoja. Liput ovat ainakin edulliset. Näytetään, että täällä kannattaa jatkossakin järjestää Suomen pelejä, kun katsojat löytävät hyvin paikalle, kehottaa Virtanen lopuksi.

Suomen U21 maajoukkuetta valmentaa Juha Malinen ja joukkue on voittanut kaksi viimeisintä EM-karsintaotteluaan. Ennen Seinäjoella pelattavaa Georgia-ottelua, Suomi kohtaa vielä vieraissa Tanskan ja Helsingissä Puolan. Karsinnat päättyvät kotiottelulla Liettuaa vastaan. Päätösottelu pelataan Valkeakoskella.

Kaikkien kotipelien ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin sivuilla, jonne pääset tästä linkistä.