123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho matkustaa tiistaina 15.4. Helsinkiin ja siellä Sonera Stadionilla klo 18.30 pelattavaan Suomen Cupin 6.kierroksen otteluun, HIFK – SJK.

SJK aloittaa Suomen Cupin vasta tältä kierrokselta, edettyään Liigacupissa aina finaaliin asti. Tällä kierroksella on mukana enää 16 joukkuetta ja siten ottelun voittaja pelaa jo seuraavalla kierroksella puolivälieriä.

Helsingin IFK on pelannut hyvän talven ja joukkuetta valmentaa Seinäjoen ja kaupungin jalkapalloilun kasvatti Jani Honkavaara, joka pelasi aikoinaan TP-Seinäjoen paidassa kun Seinäjoella on viimeksi pelattu Veikkausliigaa. SJK päävalmentaja Simo Valakari taas on syntynyt ja saanut jalkapallokasvatuksensa Helsingissä.

Helsinkiin on aina kiva mennä pelaamaan ja siellä on paljon tuttuja katsomossa. IFK on myös hyvä joukkue hyvässä organisoidussa valmennuksessa. Heillä on selkeät tavoitteet ja he pyrkivät viemään kaikin tavoin hommaa vielä tästä eteenpäin, kommentoi SJK päävalmentaja Simo Valakari.

Varmasti myös kaikki helsinkiläiset tykkäisivät nähdä SJK:n kompuroivan, joten tulee varmasti hyvä tapahtuma, jatkaa Valakari.

SJK on mieluinen vastustaja myös Honkavaaralle.

Hyvillä mielin kyllä lähtee tähän peliin. IFK leirissä HJK olisi se kaikkein paras vaihtoehto kenet haluaisi vastaan, mutta kyllä SJK on heti toiseksi paras. Tunnen kaikki ihmiset sieltä. Kaikki ovat nimenomaan jalkapallokentiltä tuttuja kuten Raipe, Keke, Kujala ja Lehtinen. On hieno päästä pelaamaan heitä vastaan, kommentoi HIFK päävalmentaja Jani Honkavaara.

Päästään vielä Sonera Stadionille pelaamaan, jossa teimme itse oman pienimuotoisen urotekomme viime syksynä. Nythän kohtaa kaksi sarjanousijaa, että saamme tästä pienimuotoisen Supercupin. Molemmat ovat olleet vielä hyvässä talvivireessä, joten tulee kyllä mielenkiintoinen peli, jatkaa Honkavaara.