123 456 7890

SJK kohtaa Suomen Cupin 5.kierroksella Veikkausliigassa pelaavan Kuopion Palloseuran. SJK arvottiin ottelussa kotijoukkueeksi ja arvonta suoritettiin maanantaina.

Ottelu on sovittu yhdessä KuPS:n kanssa pelattavaksi lauantaina 4.4. klo 15.00 ja se on tarkoitus pelata Jouppilanvuoren tekonurmella. Suomen Cupin viides kierros on pelattava 5.4. mennessä. Voittaja selviää 16 parhaan joukkoon 6.kierrokselle.

Ennen tuota ottelua SJK on sopinut vielä yhden harjoitusiottelun, kun se kohtaa lauantaina 28.3. Porissa kumppanuusseura FC Jazzin. Tuon ottelun alkamisaika ei ole vielä tiedossa.

Veikkausliiga alkaa sunnuntaina 12.4. ja SJK kohtaa tuolloin Turussa FC Interin. Koko otteluohjelma löytyy SJK:n nettisivujen otteluohjelma -kohdasta

SJK on parhaillaan harjoitusleirillä Espanjassa, Marbellassa ja palaa takaisin Suomeen ensiviikonloppuna. SJK pelasi harjoitusleirillä maanantaina islannin hopeamitalisti FH:ta vastaan ja voitti ottelun 2-0 luvuin. Torstain 19.3. SJK kohtaa Espanjassa paikallisen RB Linensen, joka pelaa Espanjan kolmannella sarjatasolla, mutta on tällä hetkellä vahvasti nousemassa toiselle sarjatasolle. Kova peli on siten tiedossa vielä ennen kotiinpaluuta.

SJK ja KuPS kohtasivat viime vuonna Veikkausliigan kotiavauksessa Joupiskalla 23.4.