123 456 7890

SJK osallistuu uusittuun Suomen Cupiin ja alustava otteluohjelma tammikuun lopussa alkavaan lohkovaiheeseen on nyt selvillä. SJK pelaa lohkossa B, jossa on SJK:n lisäksi Pohjanmaan alueen naapuriseurat VPS ja KPV sekä Ilves, KuPS ja RoPS.

Veikkausliigan joukkueet pelaavat Suomen Cupin lohkovaiheen kahdessa kuuden joukkueen lohkossa, joissa pelataan yksinkertainen sarja, ja neljä parasta kummastakin lohkosta etenee cupissa 16 parhaan joukkoon. Näiden lisäksi 16 joukkoon selviää neljä Ykkösen joukkuetta ja neljä joukkuetta alemmista sarjoista. Jatkopelit pelataan keväällä ja myös finaali on toukokuussa.

SJK pelaa Suomen Cupin kotiottelunsa Wallsport Areenalla, jossa on juuri uusittu jalkapallonurmi ja tehty muutenkin remonttia. Uusittu nurmi houkuttaa myös SJK:n vastustajia, joilla omat olosuhteet kotikaupungeissaan ei ole vielä täysin kunnossa. Siksi KuPS ja RoPS halusivat tulla pelaamaan omat SJK:ta vastaan pelattavat kotipelinsä Seinäjoelle. SJK auttaa otteluiden järjestelyissä ja liput myydään SJK:n kanavissa, mutta SJK:n kausikortit eivät käy näihin otteluihin.

SJK:n kauden 2019 kausikortilla pääsee kuitenkin muihin SJK:n kotiotteluihin Suomen Cupissa. Kausikortit ovat ennakkomyynnissä vanhoille kausikorttilaisille ja ne tulevat yleiseen myyntiin 28.11. SJK:n verkkokaupassa.

SJK:n alustava Suomen Cup -ohjelma:
Pe 25.01. klo 19:00 SJK – VPS, Wallsport Areena
La 02.02. klo 14:30 Ilves – SJK, Pirkkahalli
La 09.02. klo 14:00 KuPS – SJK, Wallsport Areena
La 16.02. klo 14:00 RoPS – SJK, Wallsport Areena
Pe 22.02. klo 19:00 SJK – KPV, Wallsport Areena