123 456 7890

SJK ja VPS iskevät yhteen Wallsport Areenalla perjantaina 25.1. klo 19:00, kun Suomen Cupin karsintalohkot käynnistyvät. Ovet aukeavat klo 18:00 ja ennakkolippuja saa SJK Shopista arkisin klo 9-16 tai SJK:n verkkokaupasta. Otteluun käyvät myös SJK:n kauden 2019 kausikortit, jotka ovat vielä tammikuun ajan myynnissä edullisemmalla hinnalla. 31.1. jälkeen kausikorttien hinnat nousevat kymmenellä eurolla kaikissa hintaluokissa.

Tänä vuonna Suomen Cup pelataan uudella järjestelmällä ja kaikilla sarjatasoilla järjestetään karsinnat varsinaiseen Suomen Cupiin. Siten Veikkausliigaseurat pelaavat lohkomuotoisen karsinnan kahdessa kuuden joukkueen lohkossa, joka pelataan yksinkertaisena sarjana. Peli voi siten päättyä myös tasan.

Lohkoista neljä parasta etenee varsinaiseen Suomen Cupiin ja kahden lohkon viimeiseksi jääneen osana on päättää Suomen Cup siihen. Varsinaiseen Suomen Cupiin selviää siten kahdeksan joukkuetta Veikkausliigasta ja kahdeksan muilta sarjatasoilta. Ykkösestä tulee neljä joukkuetta, Kakkosesta kaksi ja alemmilta sarjatasoilta kaksi. Varsinainen Suomen Cup pelataan normaaliin tapaan cup-muotoisena, kerrasta poikki periaatteella ja vastustajat arvotaan.

Suomen Cupin finaali pelataan kesäkuussa ja muut pelit keväällä. Suomen Cupin voittaja saa rahapalkinnon, pokaalin ja tärkeän Europelipaikan ensi vuoden Eurooppa-liigaan.

SJK:n kanssa samassa lohkossa pelaa pohjalaisjoukkueet VPS ja KPV, Ilves, RoPS ja KuPS. SJK kohtaa viisikosta ainoastaan Ilveksen muualla kuin Seinäjoella. KuPS ja RoPS tulevat pelaamaan omat kotiottelunsa Seinäjoelle, kunnollisten olosuhteiden puutteessa. SJK myy liput omista kanavistaan myös noihin otteluihin, mutta muuten ne ovat SJK:lle pelipaikasta huolimatta vierasotteluita.

Tämän viikon perjantaina SJK aloittaa oman Suomen Cup taipaleensa ja se alkaa heti Pohjanmaan derbyllä SJK vs. VPS. Koska ottelu luonnollisesti herättää suuren mielenkiinnon ja hallin yleisökapasiteetti on rajallinen, on Wallsportin järjestelyihin kiinnitetty erityishuomiota tämän ottelun osalta. Varsinainen otteluennakko peliin ilmestyy keskiviikkoiltana SJK:n nettisivuille.

Ottelutapahtuman järjestelyt ovat voimassa myös muissa Seinäjoella pelattavissa otteluissa, poislukien KuPS ja RoPS otteluiden SJK-kausikorttilaisten sisäänpääsy. Niissä otteluissa ei SJK:n kausikortit käy, vaan kaikkien on ostettava ennakkoliput tai liput portilta. Ennakkolipulla varmistat sisäänpääsyn otteluun.

Lippujen hinnat:
– aikuinen 15€
– alennusryhmä 10€*
– alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa
*eläkeläiset, opiskelijat, 7-16 -vuotiaat, työttömät, varusmiehet

Peleihin on saatavana myös VIP-lippupaketteja, joihin kuuluu muun muassa fingerfood-buffet ja omat varatut paikat parvella olevasta katsomosta. Löydät näistä lisätietoa SJK:n verkkokaupasta.

Pysäköintialueena toimii jääurheilukeskuksen ja Wallsportin parkkipaikka, osoitteessa Alaseinäjoenkatu 9. Tämän lisäksi, viereisen OmaSp Stadionin piha toimii parkkipaikkana.

Ottelussa tullaan noudattamaan Palloliiton sääntöjä ja määräyksiä ottelutapahtumien suhteen ja se tarkoittaa, että porteilla tehdään turvatarkastuksia ja sisään ei saa tuoda kiellettyjä esineitä, kuten pulloja. Kenttäalueelle ei saa mennä ottelutapahtuman aikana tai sen jälkeen.

Yleisö otetaan sisään Wallsportin päädyssä olevista pyöröovista, joista toinen toimii kausikorttilaisten ja ennakkoliput ostaneiden sisäänkäyntiväylänä. Toisesta tulee sisään liput portilta ostavat katsojat. Tupakkapaikka sijaitsee sisäänkäyntien läheisyydessä, aidatulla alueella. VIP-vieraat ja joukkueet tulevat sisään Wallsportin päärakennuksen pääovista. Kioskipalvelut ja WC:t löytyvät sisäänkäynnin puoleisesta päädystä.

Hallissa on ainakin kaksi anniskelualuetta sisäpuolella ja VIP-ravintola päärakennuksen toisessa kerroksessa. Sisäpuolen anniskelualueet löytyy molemmilta parvilta, joista katsomolla varustettu vanha parvi, on täysin K18-aluetta ja siellä on myös VIP-istumapaikat. Toinen anniskelualue on kuntosalin päälle rakennetulla uudella parvella ja siellä on myös SJK-kannattajaryhmä Kloppien uusi katsomopaikka. Sinne kulku on kuntosalin kulmauksesta.

Paikalle mahdollisesti tulevat vieraskannattajat sijoitetaan sisäänkäynnistä katsoen vastapäiseen laitaan kenttää ja jos heitä on ennakkoilmoituksen mukaan tulossa, voidaan heille järjestää kulmaukseen myös oma anniskelualue.

Medialta SJK pyytää akkreditoinnin etukäteen sähköpostitse, jotta voimme varata tilaa katsomosta etukäteen. Ottelun jälkeen joukkueiden valmentajat tulevat haastattelupisteeseen, joka sijaitsee päädyssä olevan kuntosalin sisätilassa. Varsinaista juonnettua lehdistötilaisuutta ei ole ja haastatteluja ei tehdä kenttäalueella.

Kaikki Suomen Cupin lohkovaiheen ottelut lähetetään suorina lähetyksinä Ruutu+:n toimesta. Wallsport Areenassa kuvauspaikat ovat katsomon puoleisella laidalla ja niille varatuilla tasoilla.

Tervetuloa viihtymään ottelutapahtumaan Seinäjoen Wallsport Areenalle.