123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho isännöi Turun Interiä Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina klo 18.30 alkavassa ottelussa.

SJK ei ole pelannut kotikentällään kolmeen viikkoon, joten kaikki odottavat innolla sunnuntain ottelua. Lisää innostusta peliin tuo SJK:n huikea sarjakausi, sillä tällä hetkellä sijoitus on komeasti kolmas, vain kolme pistettä toisena olevan FC Lahden takana. Takana olevaan Kuopion Palloseuraan piste-eroa on jo viisi pistettä. Muilla kärkijoukkueilla on myös SJK:ta yksi peli enemmän pelattuna.

Edellinen kohtaaminen Interin ja SJK:n välillä nähtiin Turussa alkukaudesta ja vaikka tuolloin SJK olikin ajoittain niskanpäällä, nappasi Inter täyden pistepotin 2-1 voitolla.

Inter on joukkue jolla on todella hyviä yksilöitä. Nimenomaan kokeneita liigapelaajia. Heidän kanssaan pitää olla koko ajan tarkkana. Yksi pelaaja voi tehdä jotain erikoista ja pam – maali tulee. Eli pitää olla koko ajan hereillä. Uskon kuitenkin että Inter tulee vähän puolustamaan meitä vastaan, sillä he ovat vaarallisimmillaan vastahyökkäyksissä, kertoo SJK valmentaja Chris Cleaver sunnuntain vastustajasta.

Inter on hyvä joukkue, mutta ollaan aina pystytty heidät haastamaan. Ollaan pystytty hyvin hyökkäämään ja luomaan tilanteita heitä vastaan. Uskoisin että saadaan sunnuntainakin heitä vastaan paljon tilanteita ja toivottavasti myös paljon maaleja, kertoo SJK hyökkääjä Akseli Pelvas, joka iski viime lauantaina SJK:n voittomaalin Jaron verkkoon ja osui viimeksi Interiä vastaan Turusssa.

SJK – FC Inter sunnuntaina 3.8. klo 18.30 Keskuskentällä.

Akseli Pelvas puskemassa voittomaalia viime lauantain Jaro-ottelussa

Interin kausi ollut ailahteleva

FC Inter lähti kauteen kovin odotuksin ja joukkueeseen oli saatu mukaan kovia pelimiehiä, kuten Mika Ojala ja Mathias Lindström. Varsinkin entisen Veikkausliigan supertähden, Mika Ojalan paluun myötä Interiä nosteltiin ennakkoarvioissa mukaan kärkikahinoihin. Loukkaantumiset kuitenkin ovat pitäneet Ojalaa sivussa pelikentiltä ja Inter löytyy tällä hetkellä Veikkausliigan sarjataulukosta sijalta yhdeksän.

Nyt Ojalakin alkaa olla taas pelikunnossa ja mies oli syöttämässä viime viikonloppuna kahta maalia, Interin tasatessa pisteet sarjakärki HJK:n kanssa 3-3 tuloksella. Yhden miehen joukkue ei Inter kuitenkaan ole. Joukkueessa on laaja ryhmä kokeneita liigapelaajia ja jopa maajoukkueissa pelanneita kavereita, kuten puolustaja Ari Nyman ja maalivahti Magnus Bahne.

Parhaimmillaan Inter on erittäin toimiva joukkue, jossa pelaajat tuntevat toisensa jo pitkältä ajalta. Kuten HJK ottelu näytti, maalintekovoimaa löytyy ja kaikki joukkueet tässä sarjassa ovat heidän kanssaan helisemässä. Hyökkäyspäästä heiltä kuitekin puuttuu sunnuntaina voimaa, sillä ykköskärki Irakli Sirbiladze hölmöili itselleen kolmen ottelun pelikiellon ja näin hän on sivussa vielä tästä ja seuraavastakin ottelusta.

Alunperin miehen korvaajaksi nostettiin Demba Camara, joka pelasikin koko ottelun HJK:ta vastaan. Mies kuitenkin loukkaantui viikolla harjoituksissa.

Demba loukkasi nivusensa, eikä ole sen jälkeen pystynyt harjoittelemaan joukkueen mukana. Hän on siis varmuudella sivussa sunnuntain SJK-pelistä, sanoo FC Interin päävalmentaja Job Dragtsma seuran nettisivuilla.

Tähän otteluun Inter saa takaisin pelikiellon jälkeen juuri puolustaja Ari Nymanin ja todennäköisesti myös Mika Ojala on jo avauskunnossa.

Ojala tuli todella vahvasti sisään HJK-pelissä ja käänsi pelin meille omalla vahvalla panoksellaan. Hän on ollut pitkään pois pelaavasta kokoonpanosta ja on saanut nyt harjoitella yhden viikon lisää joukkueen mukana. Tämä tuo häntä koko ajan lähemmäs täyttä pelikuntoa, mikä on meille tärkeää, toteaa Dragtsma Interin nettisivuilla.

FC Inter – SJK päättyi huhtikuussa 2-1 lukuihin Veritas Stadionilla.

SJK taistelee mitaleista

SJK on kesä- ja heinäkuun huippuotteidensa myötä noussut taistelemaan mitaleista, mikä on nousijajoukkueelle huikea saavutus. Tällä hetkellä sarjasijoitus on kolmantena, mutta voitolla jopa toinen sija on jälleen haarukassa.

Tiedetään, missä ollaan. Mieluummin positiivinen paine, jolloin jokainen peli on iso peli. Kliseisesti sanottu, mutta pää pysyy kylmänä, sanoi SJK päävalmentaja Simo Valakari aiemmin viikolla Ilkka-lehden haastattelussa.

Viime lauantaina SJK nousi myös Pohjanmaan Liigan kärkeen, kaatamalla derby-ottelussa FF Jaron vieraskentällä 1-0 luvuin. Tärkeän voittomaalin iski Akseli Pelvas, hyvin harjoitellusta erikoistilanteesta.

Erikoistilanteet, sekä meidän että vastustajan, ovat mun vastuulla. Muutamaan kertaan ollaan nyt onnistuttu tekemään maaleja niistä vastustajan verkkoon ja omiin ei ole tullut näistä pahemmin, eli ollaan harjoiteltu niitä hyvin. Täytyykin nostaa pojille hattua, sillä erikoitilanteiden harjoitteleminen ei ole niin hauskaa puuhaa, vaan vaatii kärsivällisyyttä. Jaro peli oli semmoinen season changer -ottelu. Eli jos olisimme hävinneet sen, olisi Jaro päässyt meidän lähelle myös. Sillä voitolla oli siten iso merkitys, kertoo SJK:n valmentaja Chris Cleaver.

SJK:lla ei ole pelaajia sairastuvalla ja pelikieltojakaan ei ole, joten parhaalla mahdollisella ryhmällä lähdetään otteluun.

SJK – FC Inter sunnuntaina keskuskentällä klo 18.30.

Portit ja palvelut aukeavat klo 17.00. Tervetuloa viihtymään!

Liput portilta:
15 (normaali)
10 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
5 (lapset 6-16 vuotta)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

Ennakkolipunmyyntipisteistä ja stadionin palveluista saa lisätietoa SJK Shopin Lippujen hinnat ja ennakkolipunmyyntipisteet -osiosta.

Ottelu näkyy myös suorana ISTV:ssä.

SJK TV – Cleaver, Pelvas, Matrone ja K-Plussa pallokoulu

SJK Mediatiimi kävi katsastamassa K-Plussa pallokoulun, jossa SJK toimii mukana järjestäjänä ja SJK pelaajat vetäjinä.

Samalla jututettiin SJK valmentaja Chris Cleaveriä ja pelaajia Akseli Pelvas & Marco Matrone. Aiheena mennyt Jaro peli, tuleva Inter ottelu ja tietenkin pallokoulu.

Tästä katsomaan: