123 456 7890

Sunnuntain ennakkolippuja on myyty enemmän kuin yhteenkään aikaisempaan otteluun ja siten ottelun järjestelyissä on jo ennakkoon otettu huomioon normaalia suurempi katsojamäärä. Myyntipisteitä on lisätty ja kentälle on tuotu useita lisäkatsomoita.

Ottelua ei kuitenkaan myydä missään tapauksessa loppuun ja lippuja on myynnissä myös porteilla niiden auetessa klo 11.30. Samaan aikaan aukeaa myös kaikki alueen palvelut. Paikalle kannattaa tulla ajoissa. SJK vs. FF Jaro -ottelu potkaistaan käyntiin klo 13.00.

Pääkatsomo on melko täynnä kutsuvieraista sekä median edustajista, eikä siellä siten SJK:n kannattajaryhmä Kloppien lisäksi, ole kuin muutama sata paikkaa vapaana. Parhaiten tilaa löytyykin maakatsomosta kentän toiselta puolelta. Varsinkin vielä ilman lippua olevien kannattaa tulla peliin pesäpallostadionin puoleisesta portista ja suoraan maakatsomoon tai päätyjen lisäkatsomoihin.

Parkkitilat Keskuskentän läheisyydessä ovat rajalliset, joten auto kannattaa jättää kotiin tai käyttää hyväksi Seinäjoen keskustan parkkitiloja. Kävelymatka keskustasta ei ole pitkä.

Keskuskentän katsomoihin lisäkatsomoineen, mahtuu yhteensä noin 5000 ihmistä, mutta koko alue vetää vielä reilusti ihmisiä tuon lisäksi. Katettua katsomoa on vain noin tuhannelle ihmiselle, joten sateen sattuessa ota mukaan sadetakki. Sateenvarjoja ei saa tuoda yleisötapahtumaan.

Viereisen pesäpallostadionin WC-tilat tulevat tapahtuman käyttöön Keskuskentän omien tilojen lisäksi. Kun säilytät ottelulipun, pääset takaisin katsomoon. Ottelun jälkeen katsojia pyydetään pysymään paikoillaan, kunnes palkintojen jaot on suoritettu.

Lämpimästi tervetuloa tapahtumaan!

Otteluennakosta löydät pelin lisäksi lisäinfoa tapahtuman järjestelyistä, sekä palveluista, siellä on myös Keskuskentän kartta. Otteluennakko löytyy tästä linkistä.

Otteluliput ennakkoon saat kätevästi netin välityksellä SJK-Shopista.

Kannattajaryhmä Kloppien oma seisomakatsomo on pääkatsomon kulmauksessa.

Illalla juhlat Pub Wilsonissa

Kävi ottelussa miten hyvänsä, SJK juhlii Veikkausliigamitalia sunnuntai-iltana Pub Wilsonissa, Sokos Hotel Lakeuden alakerrassa. Siellä on luvassa tarjouksia ja kannattajat pääsevät tapaamaan pelaajia.

Iltatapahtumaa vietetään Pub Wilsonissa klo 16.00 alkaen ja pelaajat tulevat paikalle myöhemmin illalla. Wilsonin jälkeen ilta jatkuu Yökerho Karmassa.

SJK järjestää vielä kauden päätöstilaisuuden lauantaina 31.10. josta tulee lisäinfoa myöhemmin. Suomen Mestaruuden tullessa, mahdollisista muista juhlista tiedotetaan erikseen.

Tervetuloa mukaan juhlimaan SJK:n toista mitalia putkeen!