123 456 7890

Tiistaina 19.7. klo 20.00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla pelattava UEFA Champions League -karsintaottelu SJK vs. BATE Borisov, on myymässä stadionin täyteen.

Lippuja saa todennäköisesti vielä kuitenkin ovelta, mutta kaikkiaan koko stadionille on jäljellä enää noin 450 lippua. Ottelu tullaan myymään viimeistään ovelta loppuun. Pääkatsomo ja Eteläkatsomo myytiin loppuun maanantaina. Kaikkiaan lippuja on mennyt siten jo noin 5400.

Itäpäädystä saatiin lisää tilaa myyntiin maanantai-iltana, kun Valko-Venäjältä tuleville kannattajille varatusta vieraskatsomosta, vapautui yksi kokonainen blokki myyntiin. BATE Borisovin kannattajia on kuitenkin saapunut Seinäjoelle noin 50 henkeä. Itäpäädyn lisäksi lippuja saa vielä SJK:n Kannattajapäätyyn, missä ei ole numeroituja paikkoja. Myös muutama Carlsberg VIP-paketti on vielä myynnissä. Osta lippusi ennakkoon suoraan SJK:n verkkokaupasta, saat sen kätevästi suoraan sähköpostiisi tai kännykkääsi.

Lisätietoa ottelusta ja järjestelyistä saat SJK:n kattavasta otteluennakosta.

OmaSp Stadionin lehterit ovat täynnä tiistaina.

Maanantaina pidettiin ottelun viralliset lehdistötilaisuudet

Sekä SJK että vastustaja BATE Borisov, pääsi harjoittelemaan maanantaina OmaSp Stadionille viimeistä kertaa ennen huomista suurta ottelua. Samalla molemmat joukkueet pitivät omat lehdistötilaisuutensa ja paikalla oli myös SJK TV. Molemmat lehdistötilaisuudet katsottavissa alta.

SJK:n osuudessa paikalla oli SJK:n päävalmentaja Simo Valakari. Mukana myös kuvaa päivän harjoituksista OmaSp Stadionilla. BATE Borisovin osuudessa oli paikalla BATE:n päävalmentaja Alyaksandr Yermakovich. Tilaisuus on tulkattu suomeksi.

SJK pre-match press:

BATE pre-match press: