123 456 7890
Tobias Karkulowski

Tobias Karkulowski

Tobias Karkulowski, 19, on Lahden FC Kuusysin kasvatti, joka pelasi ensin Lahden Reippaan A-junioreissa ja siirtyi KuPS Akatemiaan kaudeksi 2022. Kuopiossa hän teki ensiesiintymisensä miesten sarjoissa Kakkosessa 17-vuotiaana. Kaudella 2023 hän Karkulowski pelasi Ykkösessä Järvenpään Palloseuran riveissä. Karkulowski on usein nähty vasemman laidan puolustajana, mutta hän pystyy pelaamaan molempijalkaisena myös muita puolustuslinjan paikkoja. Karkulowskin sopimus kattaa kauden 2024 ja sisältää jatko-option kahdesta sitä seuraavasta vuodesta.

Uskon, että tämä on juuri oikea paikka kehittyä. Lähden hakemaan täällä mahdollisimman isoa roolia ja kehittymään entisestään – Niin pitkälle kuin ikinä vain on mahdollista futaajana päästä, kommentoi Tobias Karkulowski.

Lucas Kyllönen

Lucas Kyllönen

Lucas Kyllönen, 17, on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa. Sopimus sisältää vuoden jatko-option. Turun Palloseuran kasvatti on viimeisen vuoden ajan pelannut Italian Serie A -seura Genoan U17-joukkueessa. Keskuspuolustaja Kyllönen on treenannut Italiasta saapumisensa jälkeen TPS:n edustusjoukkueen mukana.

–Kokemus Italiasta oli tosi opettavainen. Omaksuin paljon jalkapallosta ja opin uuden kielen. Uudessa maassa asuminen näin nuorena kasvatti tosi paljon. Tavoitteenani on päästä ulkomaille pelaamaan aivan huipputasolle, kertoo Lucas Kyllönen.

Gabriel Oksanen

Gabriel Oksanen

Gabriel Oksanen, 17, siirtyy SJK-paitaan Real Salt Lake City Academysta. Joukkue kilpailee MLS-seurojen reservijoukkueiden MLS Next Pro -sarjassa. Yhdysvalloissa San Diegossa syntynyt Oksanen on aiemmin pelannut Philadelphia Unionin akatemiassa ja San Diego Surfissa. Laitapakki Oksasen sopimus kattaa kauden 2024 ja sisältää kahden vuoden jatko-option. Suomen U18-maajoukkueessa syksyllä pelannut Oksanen sanoo, että hän on pelaaja, joka jaksaa juosta kenttää päästä päähän koko pelin ajan. Hän kuvailee pyrkivänsä vastustajan ohituksiin ja siten luomaan keskityspaikkoja ja hyökkäyksiä joukkueelle.

–Olen niin innoissani siitä että sain mahdollisuuden tulla tänne ja allekirjoittaa sopimuksen SJK:n kanssa. Tulevaisuuden tavoitteeni on päästä pelaamaan A-maajoukkueeseen ja johonkin Euroopan huippusarjaan, kertoo Gabriel Oksanen.

SJK Akatemia on jo aloittanut treenikautensa tällä viikolla Kuortaneella. SJK:n edustusjoukkue palaa treeneihin joulukuun puolessa välissä.

Kausikortit kaudelle 2024 ovat myynnissä marraskuun loppuun asti edullisin Early Bird -hinnoin. Kausikortit myy Ticketmaster.