123 456 7890

Smile Henkilöstöpalvelut on jatkanut yhteistyökumppanisopimusta SJK:n kanssa. Sopimus on kolmivuotinen pääyhteistyökumppanuus ja luontainen jatkumo kolmelle kuluneelle yhteiselle vuodelle. Yhteistyön tarkoituksena on tukea aktiivisesti molempien osapuolten tavoitteita ja olla aktiivinen osa molempien toimintaa.

Olemme tyytyväisiä, että hyvin toimiva yhteistyö jatkuu. Se että toimintatavat ovat molemmille osapuolille entuudestaan jo tuttuja, luo hyvät edellytykset syventää ja kehittää toiminnan laatua entisestään, sanoo SJK-konsernin liiketoimintajohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Smile toimittaa henkilökuntaa kaikkiin SJK:n ottelutapahtumiin ja muihin OmaSp Stadionin tapahtumiin.

Meidän lähtökohta kaikissa yhteistyökumppanuuksissa on selkeän lisäarvon tuottaminen molemmille. Me olemme urheiluseura, joka pystyy tarjoamaan kumppanuuteen muutakin kuin näkyvyyttä, Kivimäki lisää.

Smile haluaa olla mukana kannattamassa kotimaista huippu-urheilua ja tukea seuroja, joilla on vahva tahto kulkea eteenpäin ja näyttää suuntaa tulevaan. Niin SJK kuin Smile Henkilöstöpalvelut ovat vahvoja alueellisesti, mutta myös valtakunnallisesti. Paikallisuuden ja valtakunnallisuuden yhdistäminen on molemmille luontainen tapa toimia, jonka vuoksi yhteistyökumppanuus tuo molemmille etua laaja-alaisesti.

SJK ja Smile jakavat samanlaisen arvomaailman positiivisuuden, eteenpäin menemisen sekä vahvan yhteishengen kautta.

Smilen ihmisläheisyys ja positiivisuus ovat erinomaisesti läsnä SJK:n toiminnassa, jonka vuoksi yhteistyön jatkaminen oli luonnollinen valinta. SJK:n kasvutarina on erinomainen osoitus periksiantamattomuudesta ja yhteishengen merkityksestä, Smile Henkilöstäpalvelujen aluejohtaja Timo Rantasaari kertoo.

Me Smilellä haluamme olla mukana tukemassa suomalaista hyvinvointia niin työelämässä kuin urheilussakin. Olemme valtakunnallisesti toimiva, mutta paikallisuuden aina mielessä pitävä yritys – koemme tärkeäksi olla osa SJK:n tarinaa. Haluamme olla mukana siellä, missä tapahtuu hyviä asioita, Rantasaari jatkaa.

On myös hienoa päästä käyttämään OmaSp Stadionin palveluita Smilen liiketoiminnassa, ilon kautta tottakai, toteaa Rantasaari vielä lopuksi.

Lisätietoa Smile Henkilöstöpalveluista tästä linkistä.