123 456 7890

SJK Oy teki viime kaudella voitollisen tuloksen, ensimmäistä kertaa seuran historiassa. Tilikauden voitto oli 47 000 euroa. Voitollisen tuloksen mahdollistaa taustalla tehty pitkäjänteinen työ, sekä vahva pohjalaisyhteisö.

Todella hieno asia, että saamme voitollisen tuloksen ensimmäistä kertaa seuran historiassa. Pitkäjänteinen työmme alkaa tehdä nyt tulosta. Matka kuitenkin jatkuu ja yritämme tehdä kaiken entistä paremmin myös tulevaisuudessa. OmaSp Stadion tehostaa toimintaamme entisestään, sanoo SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

Yhteistyökumppaneiden määrä lisääntyi meillä merkittävästi ja SJK on nyt koko alueen yhteinen voimannäyttö. Yleisöä oli myös viime kaudella entistä enemmän ja tehostimme toimiamme kauden aikana aiempiin vuosiin nähden, Virtanen jatkaa.

Tuloksen arvoa nostaa se tieto, että muun muassa pelaajamyynneistä saatuja tuloja ei ole tilitetty päättyneelle tilikaudelle, vaan ne näkyvät vasta ensi kauden tuloksessa.

Seuran budjetti kasvaa

SJK:n viime kauden budjetti oli noin 1,7 miljoonaa euroa ja se kasvaa alkavalla kaudella 2,4 miljoonaan. Pelaajabudjetti kasvaa muutamalla sadalla tuhannella. Tulostavoite alkavalla kaudella on +100 000 euroa.

Seuran budjetti nousee osiltaan talvikauden osalta, sillä haluamme valmistautua entistä paremmin tuleviin europeleihin olemalla entistä valmiimpia. Myös markkinoinnin osuus nousee uuden stadionin myötä. OmaSp Stadionilla on kuitenkin 6000 katsojan kapasiteetti ja pyrimme pääsemään siellä noin 4000 katsojan keskiarvoon. Myös toimistolle on palkattu lisää väkeä, luettelee Virtanen budjetin kasvuun johtavia seikkoja.

Kaudella 2016 SJK pelaa UEFA Champions Leaguen karsinnoissa ja aloittaa suoraan toiselta kierrokselta. Ensimmäinen vastustaja arvotaan 20. kesäkuuta ja ensimmäiset ottelut pelataan 12.-20. heinäkuuta välisenä aikana. SJK pelaa kotiottelunsa Seinäjoen uudella OmaSp Stadionilla.

Kausikorttimyynti uusiin ennätyksiin

Oma uusi koti on tuonut myös buustin kausikorttimyyntiin ja SJK on tehnyt jo uuden ennätyksensä, myymällä tässä vaiheessa vuotta 1400 kausikorttia. Tavoite on kuitenkin asetettu hyvälle tasolle ja tarkoitus on myydä kaikkineen 2000 kausikorttia kaudelle 2016.

Tavoitteet on asetettu korkealle, Virtanen myöntää.

Tulemme kuitenkin pitämään uudella stadionilla vielä avoimet ovet, ensin kaikille kausikorttilaisille, Yrityskerholaisille ja Voittajakerholaisille, jossa he pääsevät tutustumaan vielä rakennusvaiheessa olevaan stadioniin. Myöhemmin myös muilla ihmisillä on mahdollisuus päästä näkemään, miltä paikat näyttää. Se piristää myyntiä taatusti entisestään, kun ihmiset näkevät omin silmin millainen siitä tulee. Varmasti myös jo korttinsa ostaneilla tulee vielä upgreidauksia ja muutoksia omiin paikkoihin, kun he näkevä paikat konkreettisesti, kertoo Virtanen.

OmaSp Stadion on meille merkittävä muutos ja vähentää kuluja niin europelien kuin Veikkausliigankin osalta. Nyt meidän ei tarvitse rakentaa kaikkea ottelutapahtumaa varten alusta alkaen. Paikat ovat valmiina kiinteästi ja ne ovat ensiluokkaiset, mikä taas lisää palveluiden parantumista ja sitä kautta ihmisten viihtymistä. Uskon, että ensi kaudesta tulee meille menestys sekä urheilullisesti että taloudellisesti, päättää Virtanen lopuksi.

SJK aloittaa kautensa 2.4. vierasottelulla FC Interiä vastaan ja jatkaa sen jälkeen vielä toisella vierasottelulla sarjanousija PS Kemiä vastaan. Ensimmäinen kotiottelu on 14. huhtikuuta, kun Seinäjoelle tulee vieraaksi IFK Mariehamn. Ensimmäisen kotiottelun paikkaa ei ole vielä päätetty, mutta toiveissa olisi päästä silloin jo Keskuskentälle. Joka tapauksessa SJK pelaa kauden alun vielä Keskuskentällä ja siirtyy OmaSp Stadionille kesäkuussa. SJK:n otteluohjelma löytyy tästä linkistä. Kausikortit ja SJK:n fanituotteet löydät SJK:n verkkokaupasta, SJK-Shopista.