123 456 7890

SJK teki tiista-iltana Palloliiton sääntöjen mukaiset rekisteröinnit loppukauden osalta ja nyt joukkue on sitä myöten varmistettu.

Isoimpina muutoksina tiistaina julkistettu uusi vahvistus, Liverpoolista tuleva Allan, sekä lainapestiltä FC Jazzista takaisin Seinäjoelle jo aiemmin tulleen Teemu Penninkankaan liittyminen mukaan. Nuori hyökkääjä Elias Ahde puolestaan lähti takaisin FC Jazziin loppukauden lainasopimuksella. Samoin lainasopimuksella VPS:ssä pelaava Juho Lähde pelaa loppukauden Vaasassa.

Siirtoikkunan umpeutuessa tehtävät rekisteröinnit tarkoittaa sitä, että ne aikuispelaajat, jotka rekisteröidään nyt edustusjoukkueeseen, eivät voi sääntöjen mukaan enää tällä kaudella edustaa Kakkosen Pohjoislohkossa pelaavaa reservijoukkue Kerho 07 Akatemiaa. Junioripelaajia tämä sääntö ei koske ja siten esimerkiksi edutukseen rekisteröidyt Emil Lidman ja Paavo Valakari, voivat edustaa molempia joukkueita. Myös uusi vahvistus Allan on vielä juniori-ikäinen.

Maalivahdit voivat siirtyä vielä siirtoikkunan umpeutumisenkin jälkeen ylöspäin, mutta eivät alaspäin. Esimerkiksi Jere Koponen voidaan nostaa edustukseen penkille, mutta jos hän pelaa siellä ottelunkin, hän ei voi enää pelata Kerho 07:ssa tällä kaudella.

SJK:n ja Ykkösessä pelaavan FC Jazzin talvella solmitun yhteistyösopimuksen mukaisesti, elokuun lopulla tarkasteltiin puolin ja toisin lainapelaajien kehittymistä. SJK kutsui Penninkankaan ja Ahteen takaisin treenaamaan edustuksen mukana, jotta voitiin arvioida loppukauden osalta heidän tilannettaan. Molemmat pelaajat olivat saaneet FC Jazzissa ison roolin ja paljon peliaikaa.
Penninkangas oli selvästi kehittynyt tämän kauden aikana ja hän on entistä valmiimpi pelaamaan Veikkausliigaa. Juniori-ikäisen Ahteen kohdalla kehittyminen oli niin ikään sujunut erinomaisesti, mutta hänen kohdallaan nähtiin optimaalisempana jatkaa kehittymistä Ykkösen kovissa peleissä. FC Jazzista kumppanuussopimuksen myötä Kerho 07:ssa pelanneet Juho Kemppinen ja Joonas Rantala, jatkavat kauden loppuun Seinäjoella. Molemmat ovat olleet Kakkosessa pelaavan Kerho 07:n kantavia voimia ja saaneet paljon vastuuta joukkueessa. Juniori-ikäisinä he voivat tarvittaessa edustaa myös SJK:ta.

SJK:n joukkue loppukaudeksi 2015:
33. Mihkel Aksalu MV

35. Paavo Valakari MV

04. Richie Dorman

05. Pavle Milosavljevic

07. Timo Tahvanainen

08. Johannes Laaksonen

09. Jussi Vasara

10. Wayne Brown

11. Ariel Tuco Ngueukam

14. Toni Lehtinen

15. Zeljko Savic

16. Akseli Pelvas

17. Teemu Penninkangas

18. Roope Riski

19. Emil Lidman

21. Bahrudin Atajić

20. Marco Matrone

24. Henri Aalto

26. Jesse Sarajärvi

27. Cedric Gogoua

28. Allan Souza

58. Mehmet Hetemaj

22 pelaajaa