123 456 7890

SJK vahvistaa hyökkäystään, kun argentiinalainen Emmanuel Ledesma sekä englantilainen Jake Jervis liittyvät joukkueeseen. Molemmat pelaajat saapuvat seuraan vapailla siirroilla ja sopimukset kattavat kauden 2020. Ledesma siirtyy Seinäjoelle MLS-seura FC Cincinnatista ja Jervis Championshipissa pelaavasta Luton Townista. Sopimuksien ehtona on kansainvälisten pelilupa- ja rekisteröintimenettelyiden sujuminen normaaliin tapaan.

Molemmat pelaajat tulivat Seinäjoelle jo viime viikolla ja he ovat parhaillaan karanteeniolosuhteissa.

Olemme tyytyväisiä, että joukkueeseemme liittyy kaksi tämän tason hyökkäävää pelaajaa. He ovat molemmat pelanneet kovissa sarjoissa ja toivomme, että heidän sopeutumisensa Suomen jalkapalloiluun sujuu nopeasti, sanoo SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.

Uskon, että Emmanuel Ledesmasta saadaan meille aika puhdas pelintekijä ja kymppipaikan pelaaja. Tai kuten vanha kansa sanoo, välihyökkääjä. Jake Jervisin myötä saamme hyökkäyspeliimme lisää vaihtoehtoja. Isona ja nopeana pelaajana hän tuo maalin edustalle ja hyökkäyskolmannekselle lisää monipuolisuutta sekä vaarallisuutta, kommentoi SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Emmanuel ”Manu” Ledesma, on 32-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja tai hyökkääjä, joka voi pelata kaikilla hyökkäyspään pelipaikoilla. Ledesma omaa kotimaansa Argentiinan lisäksi Italian passin, ja hän on italialaisen Genoan kasvatti. Italian lisäksi hän on pelannut urallaan Englannissa, muun muassa Middlesbroughissa ja QPR:ssa. USA:ssa hän edusti ensin New York Cosmosia ja sen jälkeen FC Cincinnatia. Viime kaudella pelejä USA:n pääsarja MLS:ssa pelejä kertyi 26 ja niissä hän teki 6 maalia ja antoi 4 maalisyöttöä.

Tulen tänne auttamaan joukkuetta parhaan kykyni mukaan, tekemään kaikkeni sen puolesta, että voitamme otteluita. Olen jutellut paljon valmentajien kanssa ja katsonut todella paljon videoita siitä miten SJK pelaa ja millainen joukkue on, joten tunnen joukkuettakin jo jonkin verran, kertoo Emmanuel Ledesma. 

Jake Jervis on 28-vuotias englantilainen isokokoinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan tarvittaessa myös laidalla. Jervis on pelannut urallaan pääosin Englannin sarjoissa, mutta myös Skotlannin pääsarjaa sekä Turkin pääsarjaa. Kaikkiaan hän on tehnyt ammattilasiurallaan yli 60 maalia ja antanut lähes 30 syöttöä pelaamissaan 300:ssa ottelussa. Juuri päättyneellä kaudella, hän edusti Englannin League Two:ssa pelaavaa Salfordia lainasopimuksella. Jervis teki Salfordin paidassa 25:ssa ottelussa 5 maalia ja antoi 3 syöttöä, ennen paluuta sopimusseuraansa Lutoniin. Sopimus Lutonin kanssa päättyi tänä kesänä.

Olen aika innoissani ja odottavaisilla fiiliksillä. Juttelin valmentajien kanssa jo ennen tänne tuloa siitä, mitä he haluavat minulta ja millaista jalkapalloa täällä pelataan. Pystyn toivottavasti auttamaan joukkuetta hyökkäyspelissä ja maalien muodossa, sanoo Jake Jervis. 

Voit tutustua tarkemmin SJK:n uusiin hyökkäyspään pelaajiin sekä lukea lisää kommentteja tästä linkistä.

SJK kohtaa tämän viikon perjantaina, 21.8. klo 18:30 FC Hongan OmaSp Stadionilla. Ottelun ennakkoliput SJK Shopista ja Lippu.fi-kanavilta.