123 456 7890

Otteluraportti ei käsittele ottelun ensimmäistä puolituntista ottelulähetyksen teknisten ongelmien takia. SJK tai sen paremmin KTP:kaan ei tarjonnut ottelussa viihdyttävintä peliesitystään, mutta päävalmentaja Jani Honkavaaran suojatit tekivät kuitenkin tarvittavan suorituksen, ja joukkue nousi upeasti Veikkausliigan sijalle kolme.

Ensimmäisen jakson viimeinen vartti pelattiin SJK:n hallitessa palloa, mutta ensimmäisen maalintekopaikan sai KTP:n Johannes Laaksonen, jonka hieman kevyeksi jääneen laukauksen SJK-veskari Jesse Öst torjui. 44′ minuutilla myös Denys Oliinyk pääsi nokikkain vastustajan maalivahti Anton Lepolan kanssa. Kotijoukkue sai kuitenkin blokattua laukauksen. Vielä lisäajalla SJK sai mahdollisuuden mennä johtoon Joonas Lepistön ohjatessa Niko Markkulan matalan keskityksen kohti maalia, mutta vastustajan Mohamadou Sissoko sai putsattua maalinedustansa.

Toisen jakson alussa Murilo keskitti pallon takatolpalla odottavalle Jude Arthurille, mutta tämän pusku suuntautui hieman ohi maalista. SJK sai kaivatun avausmaalin ajassa 59′ kun Oliinyk ja Markkula hyökkäsivät KTP-maalille, ja Markkulan laukaus meni maaliin vastustaja Paavo Voutilaisen blokkausyrityksen kautta. Maalin jälkeen SJK vyörytti todella vahvasti kohti kotkalaismaalia ja sai useita kulmapotkuja sekä Pyry Hannolalta voimakkaan laukauksen, jonka Lepola kuitenkin torjui. KTP:n ensimmäinen vaarallinen paikka ilmaantui, kun Carlos Erikson eli “Tiquinho” pääsi laukaisupaikoille Matias Lindforsin pitkästä korkeasta syötöstä. Jesse Öst piti kuitenkin maalinsa puhtaana. KTP sai vaihtojen myötä peliin runsaasti uutta virtaa, ja seuraava paikka KTP:lle avautui 72′ minuutin kohdalla kun vaihtomiehet Alain Ebwelle ja Thomas Agyiri rakentelivat vaarallisen tilanteen. 76′ minuutilla Ebwelle pääsi laukaisemaan, mutta veto kilpistyi SJK-puolustuksesta kulmaksi. Viisi minuuttia ennen täyttä aikaa KTP:n tasoitus oli erittäin lähellä kun Diagne Diawandou Niang laittoi kovan keskityksen laidaltaan maalin edustalle, jossa Matias Tamminen oli odottelemassa. Jesse Öst tuli kuitenkin hienosti tilanteeseen ja SJK:n maali säilyi varjeltuna. Loppua kohden ottelu muuttui melko rikkonaiseksi.

SJK:n Daniel Håkans taistelee pallosta Kotkassa. Kuva: Mikko Mäkelä

SJK on ollut vieraspelikiertueella, ja pääsee Kotkasta palaamaan kotiin Seinäjoelle.

“Olen todella iloinen jätkien puolesta. Teimme peliin kuusi vaihtoa, ja silti paketti pysyi hyvin kasassa. Meillä on ollut raskas reissu, koska lähdimme Seinäjoelta jo perjantaina liikkeelle emmekä käyneet välillä kotona. Siinäkin mielessä maistui hyvältä, mutta erityisesti lämmitti mieltä meidän yhtenäisyys sekä uusien pelaajien sisääntulo kokoonpanoon”, tuumi heti ottelun jälkeen tuoreeltaan päävalmentaja Jani Honkavaara.

SJK: Öst Jesse, Vainionpää Matias, Arthur Jude, Oliinyk Denys (Laine Nooa 83′), Valencia Cifuentes Cristhian, Markkula Niko (Tuco 71′), Lepistö Joonas (Wolsztynski Rafal 87′), de Araujo Santos Murilo Henrique, Håkans Daniel, Hannola Pyry (79′ Wilson Brandon), Hetemaj Mehmet

SJK:n seuraava ottelu pelataan lauantaina 18.9. kun OmaSp Stadionilla kohdataan FC Inter. Klo 15:00 alkava tapahtuma on SuperLauantai, eli uudenlainen laajempi ottelutapahtumakokonaisuus. Ottelulipulla ja kausikortilla pääset ilman lisämaksua nauttimaan myös musiikkiesityksistä uudella tapahtuma-areenalla. Historian ensimmäisessä SuperLauantaissa pääesiintyjänä on Elastinen, ja myös muuta ohjelmaa on luvassa. Tervetuloa mukaan!