123 456 7890

Kakkosen C-lohkon ottelu JBK – SJK U23 pelataan torstaina 21.6. klo 18:30. Pelipaikkana on Pietarsaaren Länsikenttä.

SJK U23 kohtasi sunnuntaina vierasottelussa PK-37:n ja jäi 2-2 tasapeliin. Varsinkin ottelun loppuhetket olivat melkoiset, kun vielä 80. minuutilla isäntäjoukkue johti 1-0.

Maalit jäi siinä pelissä tosiaan aivan loppuun. Mielenkiintoinen ottelu siinä mielessä. Vastustaja puolusti hyvin ja me pidettiin palloa. Pallonhallinnasta huolimatta ei kauheasti maalipaikkoja pystytty luomaan, sanoo SJK U23:n vastuuvalmentaja Jani Uotinen.

Torstain ottelu on hieman erityylistä vastustajaa vastaan ja tuttu jo kevättalvelta. Samaisella Länsikentällä pelattu harjoitusottelu päättyi tuolloin 2-2 lukemiin.

Tulee tosiaan melko erityylinen peli. Talvellahan me kohtasimme JBK:n jo ja se on pelaava joukkue. He tykkäävät enemmän pelata maata pitkin kuin meidän edellinen vastustaja. Ainakin sen talven pelin perusteella luulisin että on odotettavissa vastustajaltakin enemmän pallonhallintaa, arvioi Uotinen.

Iisalmessa Arttu Aromaa sai kaksi keltaista ja joutui ulosajetuksi, joten hän missaa varmuudella tämän ottelun. Sen sijaan edellisen ottelun samasta syystä huilannut Diego Martins palaa kokoopanoon. SJK:n akatemian nuoremmilla ikäluokilla ei ole pelejä enää tällä viikolla, joten heistä saa lisää pelaajia mukaan Pietarsaareen. Mahdollisesti myös SJK:n edustuksesta, joilla on oma ottelunsa päivää aiemmin keskiviikkona. Viime ottelussa SJK U23 päästi kentälle Tuomas Rintamäen ensimmäistä kertaa pitkän loukkaantumisensa jälkeen, joten hänkin on pelikunnossa torstaina.

Harmillisen pitkään Rintamäellä meni ja loukkaantuminen oli tavallaan viime vuoden peruja. Kuitenkin hienoa että hänet saatiin kentälle pitkästä aikaa viime ottelussa, Uotinen iloitsee.

SJK U23 on ennen torstaita viidentenä, mutta vain kahden pisteen päässä kärkipaikkaa pitävästä TPV:sta. JBK puolestaan on tippumisviivan alapuolella kymmenentenä. Se on voittanut pelaamistaan yhdeksästä ottelusta kaksi ja pelannut yhden tasapelin. JBK on kuitenkin Ykkösessä pelaavan FF Jaron farmiseura ja joukkue voi saada vahvistuksia mukaan heidän riveistään. JBK:n kärjessä viilettävä Joakim Häggblom on syytä ottaa tarkkaan, sillä mies on iskenyt jo viisi maalia. SJK:n riveissä samaan on pystynyt Sami Viljanen, joka on sisäisessä pörssissä ykkösenä.

Pelin jälkeen SJK U23 lähtee myös pienelle Juhannuslomalle ja seuraava ottelu on vasta sunnuntaina 1.7. OmaSp Stadionilla pelattava SJK U23 – JS Hercules peli.

Kakkosen C-lohkoa torstaina 21.6. klo 18:30 JBK – SJK U23