123 456 7890

SJK U23 matkustaa Kuopioon lauantaiksi ja kohtaa siellä KuFu-98:n klo 15:00. Ottelu on Kakkosen C-lohkon kärkikamppailu, sillä SJK U23 johtaa lohkoa, mutta viidentenä oleva KuPS:n farmijoukkue KuFu-98, on vain pisteen päässä. Ottelusta on tulossa varmasti kova ja sitä ei taatusti helpota Kuopioon lauantaille luvattu +26 asteen helle.

SJK U23 kaatoi edellisessä ottelussaan kotikentällä Tampere Unitedin 5-2 luvuin. Sitä edellinen ottelu päättyi 4-2 voittoon, joten SJK on nyt kovassa iskussa. Vastaan tuleva KuFu puolestaan hävisi edellisen ottelunsa TPV:n vieraana 0-2 luvuin ja ennen sitä pelatussa ottelussa TamU kaatui 1-0. KuFu pääsee kuitenkin nyt pitkästä aikaa kotikentälle ja mukaan on taatusti tulossa pelaajia, emoseura KuPS:sta.

Joukkueet kohtasivat jo keväällä OmaSp Stadionilla ja tuolloin KuFu nappasi voiton 1-2 (1-1) luvuin. Pelin jälkeen puhetta aiheutti KuFu:n voittomaali, kun se lähti hieman kyseenalaisesta keskialueen rikkeestä. KuFu:lla oli mukana tuolloin myös useampi Veikkausliigassakin esiintynyt pelaaja. Hyökkääjä Joni Mäkelä on ainakin pelannut myös Veikkausliigaa ja hän johtaa KuFu:n sisäistä maalipörssiä kuudella maalillaan. KuPS:n pelaajista pitkään loukkaantuneena ollut puolustaja Tabi Manga nähtiin KuFu paidassa edellisessä ottelussa

Myös SJK U23 on saanut viime peleihin vahvistuksia edustuksesta, mutta todennäköisesti viime ottelussa pelanneita Vahid Hamboa tai Maximo Tolosta ei nähdä Kuopiossa, vaan miehet matkaavat edustuksen mukana Turkuun. SJK kohtaa samana päivänä FC Interin Veikkausliigan vierasottelussa. KuPS:lla ei ole peliä tänä viikonloppuna, sillä heillä on Eurokiireet menossa ja KuPS valmistautuu matkustamaan ensi viikoksi Tanskaan FC Kööpenhaminan vieraaksi. Ne pelaajat jotka eivät saaneet minuutteja KuPS:n Euro-otteluparin ensimmäisessä osassa, saattavat hyvin hakea tuntumaa lauantain pelistä. Loukkaantumistilanne molemmilla joukkueilla on hyvä ja isompia poissaoloja ei pitäisi olla kummallakaan.

Tämän ottelun jälkeen SJK U23 jää parin viikon kesätauolle ja pelit jatkuvat heinäkuun lopussa 31.7. vierasottelulla Vasa IFK:ta vastaan. SJK U20 ja SJK U17 ovat jo kesätauolla ja heidän pelaajansa ovat siten tarvittaessa käytettävissä lauantaina SJK U23 joukkueen mukana.

Kakkosen C-lohkoa, KuFu-98 vs. SJK U23 lauantaina 14.7. klo 15:00.