123 456 7890

Kakkosen C-lohko jatkui tänään Pohjanmaan derbylla, ja SJK U23 kävi hakemassa 4-1 voiton Vasa IFK:lta. Päivän sankareina oli kaksikko Joonas Lepistö ja Aleksi Pöntinen, jotka molemmat iskivät kaksi maalia mieheen. Harmillisesti nollapeli jäi haaveeksi, kun VIFK:n Jeremiah Streng onnistui kaventamaan loppuminuuteilla. Voitto nosti SJK U23:n ohi Kuopion KuFu-98:n ja kolmanneksi. Toiseen sijaan on eroa kolme pistettä ja piikkipaikalle viisi. Seuraava ottelu on jo ensi lauantaina, kun SJK U23 isännöi OmaSp Stadionilla Närpiön Kraftia. Ottelu alkaa klo 14:00. Liput ovelta käteisellä 5 euroa. SJK:n kausikorteilla sisään ilmaiseksi. Tervetuloa!

VIFK – SJK U23 1-4 (0-1)
0-1 25 min Joonas Lepistö
0-2 53 min Aleksi Pöntinen
0-3 60 min Aleksi Pöntinen
0-4 83 min Joonas Lepistö
1-4 88 min Jeremiah Streng

– Tuloksellisesti hyvä ja neljä tehtyä maalia on hyvä. Olisi voitu tehdä kenties enemmänkin. Pelissä oli paljon hyviä hetkiä. Ensimmäisen jakson alussa oli vähän vaisua ja toisen jakson alussa IFK:lla oli ehkä hiukan otetta, mutta muuten kokonaisuutena, peli oli kyllä aika hyvin meidän hallinnassa. Hyvin tehdyt maalit. Vähän jäi harmittamaan että ei saatu pidettyä nollaa omassa päässä, ja he pääsivät kaventamaan siinä lopussa. Mutta tänään näin sitten. Kolme pistettä. Tyytyväisiä ollaan ja kaikki onnistui hyvin. Nyt pari päivää palautellaan ja sitten aletaan valmistautumaan seuraavaan, lauantain matsiin, kertoo SJK U23:n vastuuvalmentaja Jani Uotinen ottelusta.

SJK U23: Paavo Valakari MV, Ville Pajula, Alex Kivimäki, Aleksi Pöntinen, Joonas Lepistö, Janne Tuohisaari (73’ Joonas Kuivalainen), Nicolas Kotamäki, Jaakko Vihanta, Arttu Aromaa, Sami Viljanen (85’ Oskar Pihlaja) ja Diego Martins (69’ Robbie Malolo)