123 456 7890

SJK U19 aloitti SM-sarjan viime sunnuntaina vieraspelillä FC Honkaa vastaan ja hienosta noususta huolimatta jäi ilman pisteitä. Nyt keskiviikkona matka suuntautuu taas pääkaupunkiseudulle, kun SJK U19 kohtaa Helsingin Oulunkylässä Käpylän Pallon A-juniorit.

Viime ottelusta puuttui Kerho 07:n mukana pelanneet Elias Ahde, Tuomas Lähdesmäki, Jesse Sarajärvi ja Joona Lautamaja, mutta nyt nelikko on tarvittaessa käytettävissä, sillä Kerho 07 pelaa Kakkosta seuraavan kerran vasta ensi lauantaina kotikentällä.

Pojat tykkää kun on pelejä. Sitä varten on treenattu ja se on tämän koko homman suola, kommentoi vastuuvalmentaja Max Peltonen kiivasta ottelutahtia.

KäPa on erittäin hyvä kasvattajaseura, jolla on sekä B- että A-juniorit SM-sarjassa, pitää varmaan muutama sana vielä vaihtaa Valakarin kanssa ennen ottelua, sanoo Peltonen viitaten Simo Valakarin aiempaan pestiin Käpylän Pallon nuorisovalmentajana.

Käpylän Pallo on kova joukkue ja ryhmässä on mukana muutamia maajoukkuepelaajiakin. Ainakin SJK:n Ahteen ja Lähdesmäen kanssa samassa U18-ryhmässä pelaava hyökkääjä Ilmari Ylönen kannattaa laittaa muistiin. Myös U17-maajoukkueessa pelaavat Axel Lönnfors, Samuel Haglund, Leo Väisänen ja Juuso Ollila saatetaan nähdä mukana.

Käpylän Pallo selvisi SM-sarjaan karsintasarjan etelälohkosta ja SJK:n tavoin KäPa oli lohkossaan kolmas ja sai mukaansa yhden aloituspisteen.

Joukkue menetti yhden lupaavista pelaajistaan juuri SJK:n riveihin, kun maajoukkueringissäkin oleva keskikenttätaituri Emil Lidman muutti talven aikana Seinäjoelle ja allekirjoitti pelaajasopimuksen Kerho 07:n kanssa. Talvella pelatussa JJK ottelussa Lidman kuitenkin loukkaantui ja missasi muutaman ottelun. Nyt hän on taas pelikunnossa ja todennäköisesti myös mukana kohtaamassa vanhoja pelitovereitaan.

U19 SM-sarjaa: KäPa U19 – SJK U19, keskiviikkona 7.5. klo 18.00 Oulunkylän kentällä Helsingissä.

Huippulupaava Emil Lidman siirtyi SJK paitaan Käpylän Pallosta ja saattaa kohdata keskiviikkona vanhat pelikaverinsa.