123 456 7890

SJK:n A-juniorit kohtaavat lauantaina Seinäjoen Prunttimäessä JJK:n nuoret SM-sarjaottelussa. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 15.00.

SJK vieraili viime viikonloppuna Turussa FC Interin vieraana ja oli matkassa pienellä kokoonpanolla jossa oli muutama ensikertalainenkin SM-sarjatasolle. SJK hävisi ottelun 2-1 luvuin, johdettuaan ensimmäisen puoliajan jälkeen peliä. SJK:n maalin iski VPS:stä Seinäjoelle siirtynyt William Tuisku.

Se oli aika avoin peli. Iso kenttä ja molemmat halusi hyökätä. Inter on myös taitava jengi ja heillä on selkeä tyyli millä pelata. Meillä oli omat paikkamme, 1-0:n jälkeen olisi voitu tehdä lisää maaleja, mutta vähän maltti katosi ja Inter pääsi peliin paremmin mukaan. Hyvä suoritus meiltä silti ja kyllä parempi joukkue voitti, muistelee vastuuvalmentaja Max Peltonen edellisviikonlopun ottelua.

Lauantaina lähdetään hakemaan jälleen hyvää esitystä ja paluuta voittokantaan.

JJK On aina ollut kova vastustaja. He saavat pidettyä rungon hyvin kasassa vuodesta toiseen ja he ovat pelanneet paljon yhdessä. Kova joukkue, taitava ja nopea. Hyvä peli on taas tiedossa, Peltonen arvioi.

On tämä kyllä ollut hyvä sarja. Se täytyy sanoa taas kerran. Joka peli on ollut kova ja tarjoaa omat erilaisest haasteensa, päättää Peltonen.

SJK:n B-juniorit pelaavat perjantai-iltana oman ottelunsa ja Kerho 07 pelaa sunnuntaina. Tästä syystä kokoonpano vielä elää. Armeijan harmaissa olevat pelimiehet ovat mukana, mutta osa heistä pelaa viikonlopun pääottelunsa vasta Kerhon mukana Kakkosessa.

Tuoreita loukkaantumisia ei kuitenkaan ole, eikä myöskään pelikieltoja.

SJK:n ja JJK:n kohtaamiset ovat olleet viime aikoina todella tasaisia, sillä tämän kauden SM-sarjassa ensimmäinen ottelu päättyi Jyväskylässä 3-3 lukemiin ja talven karsintasarjassa päädyttiin niin ikään tasatulokseen 2-2 lukemin. Tammikuussa pelatussa harjoitusottelussa SJK oli kuitenkin 3-2 maalein parempi.

Tiukka kamppailu on tulossa varmasti lauantainakin, joten tervetuloa kannustamaan SJK U19 voittoon.

SJK U19 – JJK U19 lauantaina 30.8. klo 15.00 Prunttimäessä.

Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Tervetuloa Prunttimäelle lauantaina