123 456 7890

SJK:n uudet sopimuspelaajat, Joel Mero, Sergi Arimany & Cristian Echavarria, esiteltiin medialle ja SJK TV oli paikalla.

Olen kuullut paljon hyvää SJK:sta. Suomen paras organisaatio. Pitkäaikaiselta hyvältä ystävältä Matti Klingalta olen kuullut paljon. Mielenkiinnolla seurannut seuran nousua ja kasvua. Joukkueessa on hyvä meininki. Neljä vuotta Saksassa oli pettymys. Kaksi vuotta siitä olin loukkaantuneena. Olen kehittynyt jokaisella osa-alueella Saksassa. Loukkaantumisten takia on pitänyt kasvaa henkisesti. Pelinäkemys, pääpeli, pelin avaaminen ja pelipaikalle ominaiset asiat ovat kehittyneet, kertoi SJK:n uusi puolustaja Joel Mero.

Saavuin muutama päivä sitten, enkä ole vielä nähnyt paljoa. Kaupunki on hiljainen ja rauhallinen. Olen hiljainen kentän ulkopuolella, joten tämä sopii minulle. Katsoin Veikkausliigan pelejä, ja halusin saada mahdollisimman paljon informaatiota. Jalkapallo ei ole niin erilaista eri maissa. Jalkapallo on jalkapalloa joka puolella, kommentoi SJK:n uusi hyökkäjävahvistus, espanjalainen Sergi Arimany.

– Joukkuekaverit auttavat paljon, olen tyytyväinen täällä ollessani. Haluan tehdä maaleja ja syöttää ja pelata mahdollisimman paljon sekä voittaa pokaaleja täällä. Puhuin paljon seurasta ennen tuloani, ja oli helppo tulla päätös tulla tänne kun sai mahdollisuuden, sanoi SJK:n uusi keskikenttäpelaaja, kolumbialainenCristian Echavarria

Voit katsoa alta videolla koko tilaisuuden ja pelaajien kommentit. Pelaajista löytyy lisää infoa SJK:n nettisivujen aiemmasta uutisesta, tästä linkistä.

Sergin haastattelu on englanniksi ja Sergi tulkkasi myös Cristianin haastattelun espanjasta englanniksi. Mero luonnollisesti puhuu suomea.