123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho (SJK) ja Terveystalo jatkavat kumppanuuttaan kaudet 2019 – 2021 kattavalla sopimuksella. Terveystalo huolehtii Veikkausliigassa pelaavan SJK:n miesten edustusjoukkueen, Kakkosessa pelaavan SJK U23 joukkueen sekä SJK U20 ja SJK U17 joukkueiden terveys- ja lääkintähuollosta sekä äkillisten tapaturmien hoidosta.

Terveystalo on solminut SJK:n kanssa sopimuksen pääyhteistyökumppaniudesta, urheilutapaturmien ja terveyden hoitamisesta sekä markkinointiyhteistyöstä. Uusi sopimus kattaa kaudet 2019 -2021.

Terveystalossa pelaajamme saavat parasta mahdollista hoitoa. Yhteistyö toimi viime kaudella loistavasti, joten jatkamme mielellämme yhteistyötä, sanoo SJK:n Teemu Virtanen.

Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat SJK:n miesten edustusjoukkue sekä akatemian alaisuudessa toimivat SJK U23, SJK U20 ja SJK U17 -joukkueet. Vastuulääkäreinä toimivat Arvo Kukk sekä Ranno Kukk Terveystalo Seinäjoelta. Yhteistyön tavoitteena on tarjota SJK:n pelaajien, valmennuksen sekä fysiikkavalmennuksen ja muun seuratyön tueksi, toimiva ja monipuolinen palvelukokonaisuus.

Nopeus ja reagointikyky ovat meille tärkeitä tekijöitä pelaajien terveydenhuollossa. Toki on erittäin tärkeää, että perusasiat toimivat terveydenhoidossa, mutta kilpaurheilussa mahdollisesti sattuvissa loukkaantumisissa korostuu kyky reagoida ripeästi. Terveystalossa pelaajamme saavat aina nopeaa ja ammattitaitoista palvelua, toteaa Virtanen.

Nopeaa toimintaa ja pitkäjänteistä ennaltaehkäisyä

SJK:n pelaajien terveydenhuollosta vastaa Terveystalo Seinäjoki. Yksikön palvelutarjontaan sisältyvät erikoislääkäripalvelut, leikkaukset sekä kuvantamis- ja laboratoriopalvelut. Pelaajien hyvinvoinnista huolehditaan tapaturmavalmiuden lisäksi myös säännöllisin terveystarkastuksin.

Terveystalo ja SJK ovat tehneet hyvää yhteistyötä jo muutaman kauden ajan, joten toiminta on tullut molemmille osapuolelle tutuksi, mutta pyrimme jatkossakin kehittämään sitä entisestään, selventää Terveystalo Sportin asiakkuuspäällikkö Mika Kivinen.

Terveystalon kautta SJK :lla on käytössään laajat terveydenhoidon verkostot. Tarvittaessa pelaajat saavat hoitoa kaikkialla Suomessa. Jos esimerkiksi loukkaantumisia sattuu pelimatkoilla, saa avun tarvittaessa lähimmästä Terveystalon toimipisteestä, joita on 180 ympäri maan. Hoitoketjun toimivuus ja katkeamattomuus ovat tässäkin erittäin tärkeässä roolissa, toteaa Kivinen.