123 456 7890

SJK:n ja Seiparkin jo vuonna 2012 alkanut yhteistyö jatkuu. Hyvien kokemusten myötä kaudelle 2016 yhteistyö laajenee pääyhteistyökumppanuudeksi.

On tärkeää, että yhteistyö tuo aidosti lisäarvoa molemmille osapuolille. Tässä on Seiparkin kanssa onnistuttu alusta asti. Sopimuksiin on aina sisältynyt monipuolisesti osa-alueita perinteisempien näkyvyyselementtien lisäksi, näin tälläkin kertaa, kommentoi SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

SJK:n ja Seiparkin jo pitkään jatkuneen yhteistyön syventäminen oli helppo ja mieluinen päätös. SJK on viime vuosina määrätietoisesti kehittänyt ja vienyt eteenpäin seinäjokista jalkapalloa ja tuonut positiivisella tavalla esiin koko kaupunkia. Samankaltaisella draivilla Seipark haluaa olla kehittämässä Seinäjokea vetovoimaisena kaupunkina, mahdollistaen osaltaan kauan kaivattua ydinkeskustan kehittämistä, toteaa Seiparkin toimitusjohtaja Mika Mäntykoski.

Ensimmäinen askel keskustan kehittämisessä on tänä vuonna käynnistyvän Keskustorin maanalaisen pysäköintilaitoksen rakentaminen, joka mahdollistaa uusien torialueiden ja kävelypainotteisten katujen toteuttamisen sekä tuo autopaikkoja keskustaan nouseville liike- ja asuinrakennuksille.

Mäntykoski uskoo, että ensimmäisten hankkeiden käynnistyminen synnyttää positiivisen lumipalloefektin.

Pinnan alla kuplii todella mielenkiintoisia kehittämishankkeita keskustaan. Toivotaan, että nämä niin kaupungin kuin yksityisten kiinteistöjenkin hankkeet realisoituvat yhtä hienolla tavalla kuin SJK:n tekemä työ jalkapallon saralla viime vuosina.

Tulevan Keskustorin pysäköintilaitoksen valmistelun ohessa Seipark on jo rakentanut Framin alueelle pysäköintitalon, jota se operoi Torikeskuksen pysäköintitalon ja keskustan kadunvarsipysäköinnin lisäksi.

Tutustu tarkemmin SeiParkin palveluihin: www.seipark.fi