123 456 7890

SJK ja KPV farmiyhteistyöhön
Viikonloppuna sarjaottelunsa aloittavat Seinäjoen Jalkapallokerho ja Ykkösessä pelaava Kokkolan Pallo-Veikot ovat sopineet farmiyhteistyöstä alkavalle kaudelle. Sopimus on merkittävä kuvio SJK:lle, mutta palvelee myös laajan pelaajaringin omaavaa KPV:tä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Kakkosessa pelaava SJK saa KPV:lta käyttöönsä maksimissaan sääntöjen puitteissa kolme pelaajaa ottelua kohti. Käytännössä asia on kuitenkin niin, että seurojen valmentajat, Jarmo Korhonen KPV:sta ja Thomas Dunne SJK:sta, katsovat viikoittain tilanteen.

SJK:lle tällainen yhteistyö on erittäin tervetullut kuvio, sillä kaudesta toiseen seinäjokelaisseurat ovat painineet loukkaantumissumien kanssa ja silloin on materiaali käynyt kapeaksi. Missään tapauksessa kyse ei ole epäluottamuslauseesta SJK:n omia pelaajia kohtaan, mutta koska kyseessä on myös kilpaurheilu, on joukkuetta pyritty vahvistamaan ja hakemaan sitä kautta parempaa menestystä.

Toisaalta tämä tarjoaa oven myös SJK:ssa hyvin pelaaville pelaajille, mikäli KPV jossakin vaiheessa tarvitsee apuja ja SJK:n pelaajisto on kokonaisuudessaan terveenä.

Yhteistyökuviota ovat hieroneet SJK:n kakkosvalmentaja Jari Kujala ja Jarmo Korhonen ja maanantaina seurat pääsivät myös sopuun yhteistyökuvion viimeisistä yksityiskohdista.

Lisätietoja asiasta antaa mielellään Seinäjoen Jalkapallokerhon puheenjohtaja Mikko Latomäki.op”