123 456 7890

Veikkausliiga jatkuu, kun SJK isännöi OmaSp Stadionilla Tampereen Ilvestä. Ottelu pelataan maanantaina 20.8. klo 18:30. Portit ja palvelut aukeavat klo 16:30. Ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja maanantaina SJK Shopissa OmaSp Stadionilla. Ennakkoliput ovat edullisemmat ja varmistat samalla oman paikkasi etukäteen. Lisätietoja ottelun järjestelyistä tämän ennakon loppuosassa.

SJK voitti edellisessä vierasottelussa VPS:n 2-0-luvuin ja varmisti samalla itselleen Pohjanmaan herruuden. Tuosta on maanantaina kulunut kahdeksan päivää ja SJK on saanut hioa rauhassa joukkueen peliä uusien vahvistustensa kanssa. Tampereen Ilves puolestaan on ollut pelaamatta lähes kaksi viikkoa, kun heidän viime viikon ottelunsa siirtyi pelattavaksi myöhemmin. SJK ja Ilves ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti. Ensimmäinen ottelu Tampereella päättyi tasan ja Seinäjoella Ilves voitti loppuhetkien rangaistuspotkulla.

Se, että Ilves on ollut pelaamatta kaksi viikkoa, voi vaikuttaa heihin kummin päin tahansa. Joko he ovat hioneet pelinsä kuntoon tai pelaamattomuus vaikuttaa tässä ottelussa. En kuitenkaan ole siitä millään lailla kiinnostunut, vaan keskityn ainoastaan oman joukkueen tekemiseen, sanoo Alexei Eremenko.

Meillä on takana hyvä jakso, jonka aikana saimme kaksi hyvää tulosta VPS:aa vastaan. Olemme antaneet pelaajille palautteet niistä otteluista ja analysoineet mitä niissä oli vielä parannettavaa. Meidän edellinen kohtaaminen Ilvestä vastaan ei ollut meiltä huono ottelu, mutta silti hävisimme sen 2-3-tuloksella, aivan loppuhetkien maalilla. Maanantain ottelu tulee olemaan siitä kuitenkin täysin erilainen. Meillä on joukkue mentaalisesti nyt vahvempi ja ihan fyysisesti paremmassa formissa, kun pelaajia on enemmän käytettävissä. Pelaamme tällä hetkellä myös parempaa jalkapalloa. Meidän tavoite on siten tietenkin ottaa pelistä täydet kolme pistettä, Eremenko jatkaa.

Tiedämme kuitenkin, että Ilves on hyvin organisoitu ja erittäin vahva asennejoukkue. Heidän valmentajansa Jarkko Wiss oli semmoinen jo pelaajana ja tunnen hänet hyvin. He eivät anna kentällä periksi, vaan taistelevat loppuun saakka. Meidän täytyy olla täysin keskittyneitä peliin koko 95 minuutin ajan, sillä olen varma että Ilves ainakin tekee koko pelin ajan kovasti töitä. Uskonkin, että siksi pelistä tulee meille vaikea, mutta siitä huolimatta luotan joukkueen tämän hetkiseen tekemiseen ja siihen, että saamme positiivisen tuloksen, Eremenko arvioi.

Pelaajiston suhteen meillä alkaa olemaan jopa positiivinen ongelma, kun pelaajia palaa takaisin riveihin ja uusia pelaajia on liittynyt mukaan. Tietenkin aina on jotain pikkukolhuja, mutta mielelestäni jos niitä ei olisi, et ole edes pelannut jalkapalloa. Kentällä tulee aina kolhuja. Tilanne on nyt kuitenkin hyvä ja tietoni mukaan pelaajat ovat myös hyvässä kunnossa. Kaikkia pelaajia tarvitaan, mutta joskus jonkun pitää aloittaa vaihdosta, sillä meillä on jopa 21 pelaajaa käytettävissä tällä hetkellä, kertoo Eremenko vielä lopuksi.

Paikan päälle tulevat Ilves-kannattajat sijoittuvat OmaSp Stadionin Itäpäädyn vieraspaikoille ja heillä on siellä omat palvelut ja oma sisäänkäynti. Ilves-kannattajat ostavat lippunsa ovelta.

Vaasaan matkasi Seinäjoelta satoja SJK-kannattajia omiaan tukemaan viime viikolla ja kannustus oli sen mukaista. Toivottavasti meno jatkuu samanlaisena kotiottelussa ja myös muissa katsomonosissa liitytään kannustukseen rohkeasti.

SJK – Ilves maanantaina 20.8. klo 18:30 OmaSp Stadionilla. Tervetuloa!


Ilveksen riveissä pieniä muutoksia

Seinäjoelle maanantaina saapuva Ilves on kokenut pieniä muutoksia viimeisten viikkojen aikana. Vasta 19-vuotias keskikenttäpelaaja Eero Hyökyvirta ilmoitti yllättäen pitävänsä ainakin loppukauden taukoa jalkapallosta ja miettivänsä omaa tulevaisuuttaan. HJK:n ja HIFK:n kautta Tampereelle päätynyt Hyökyvirta, on kuulunut Suomen nuorisomaajoukkueisiin ja kärsinyt pienistä loukkaantumisista kauden aikana. Ilves purki hänen sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Ilveksen norsunluurannikkolainen hyökkääjä Tiemoko Fofana puolestaan missaa koko loppukauden loukkaantumisen vuoksi. Fofana liittyi vain kuukausi sitten joukkueeseen ja ehti pelata kahdessa ottelussa.

Hyökyvirran ja Fofanan sivuun jäämisen takia menetimme kaksi pelaajaa. Eihän tämä siirtoikkuna ihan nappiin mennyt. Paljon kyllä mietimme ja kartoitimme vaihtoehtoja, sanoi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss seuransa nettisivuilla.

Ilveksellä on kuitenkin jo sopimus uuden hyökkääjän kanssa, mutta miehen viisumiasiat eivät ole vielä kunnossa ja pelaaja ei siten todennäköisesti ole vielä mukana SJK:ta vastaan maanantaina.

Joka tapauksessa Ilveksellä on voimaa kärjessä ennestään, kun siellä pelaa härkämäinen 21-vuotias Marius Noubissi. Kamerunilainen Noubissi liittyi joukkueeseen viime kesän siirtoikkunassa. Tällä kaudella Noubissi on ollut tehokas ja hän on iskenyt 19 ottelussa yhdeksän maalia. Lisäksi hän osui Suomen cupissa kahdesti. Noubissin lisäksi tehokkaita ovat olleet laidoilla tukea antavat Lauri Ala-Myllymäki ja Eero Tamminen. Ala-Myllymäellä on kolme maalia ja kaksi syöttöä ja Tammisella kaksi maalia ja kolme syöttöä. Tammisen molemmat maalit syntyivät edellisessä ottelussa Honkaa vastaan.

Ilveksen edellinen ottelu pelattiin kaksi viikkoa sitten, kun se isännöi Tampereella FC Honkaa. Silloin pisteet tasattiin 3-3-maalijuhlissa. Sitä ennen se voitti PS Kemin ja TPS:n ja pelasi europelejä Slavia Sofiaa vastaan. Sarjataulukossa Ilves on kaksi pykälää SJK:n yläpuolella seitsemäntenä.

Pitkästä pelitauosta johtuen, on Ilves saanut kuntouttaa pikkukolhuja saaneita pelaajiaan pelikuntoon, eikä tarkkaa tietoa ole heidän mahdollisista poissaoloistaan. Varmuudella kuitenkin pitkäaikaisloukkaantuneena oleva puolustaja Baba Mensah on sivussa.

Boris Kadio liittyy SJK:n mukaan

SJK saa maanantaina mukaansa viimeisenkin uuden vahvistuksensa, kun vielä viime viikolla FC Pyunik Jerevanin kanssa Eurooppa-liigaa pelannut Boris Kadio saapui Seinäjoelle ja mukaan joukkueen harjoituksiin. Kadio on täydessä pelikunnossa ja pelikelpoinen, joten todennäköisesti hän on heti mukana SJK:n kokoonpanossa.

Kadio on pelannut kovia otteluita juuri viime viikkoina. Hän on täydessä kunnossa ja fyysisesti muutenkin erinomaisessa kunnossa. Hän tietää minun pelisysteemini, sarja on hänelle tuttu entuudestaan ja hän tuntee jopa suuren osan meidän pelaajista entuudestaan, kertoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

Kadio on neljäs uusi pelaaja, joka liittyi kesän siirtoikkunassa SJK:n riveihin. Aiemmin mukaan tullut ukrainalainen Denys Oliinyk, teki kaksi maalia SJK:n voittaessa viime viikonloppuna VPS:n. Kenialainen Peter Opiyo on pelannut Oliinykin tapaan jo kolmessa ottelussa ja Trinidad ja Tobagon maajoukkuehyökkääjä Shahdon Winchester teki debyyttinsä VPS:ää vastaan. Winchester oli mukana järjestelemässä molempia Oliinykin maaleja.

Meidän uudet pelaajat ovat päässeet hyvin sisään joukkueeseen. Oliinyk teki kaksi maalia, Winchester oli mukana molemmissa ja Opiyo oli hyvä keskikentällä. Se on tärkeää, että he onnistuvat, sillä jalkapallossa sillä, että olet hyvä tyyppi kentän ulkopuolella, ei ole mitään vaikutusta, vaan sinun pitää vakuuttaa pelikaverisi kentällä ja saada siten heidän hyväksyntänsä. Sen he ovat nyt tehneet ja saaneet hyvän vastaanoton, sanoo Eremenko.

Kesän siirtoikkunassa SJK:sta myös lähti kolme pelaajaa, kun Marc Vales siirtyi Norjaan, Reuben Ayarna KuPS:n ja Vahid Hambo RoPS:n riveihin. Siirtoikkuna on nyt kuitenkin kiinni ja lisää muutoksia ei ole tulossa.

Tähän otteluun SJK saa takaisin pelikiellossa olleen hyökkääjänsä Aristote Mboman. Billy Ions on sivussa loukkaantumisen vuoksi, samoin kapteenistoon kuuluva Mehmet Hetemaj.

Emme halua ottaa mitään riskejä pienempien kolhujenkaan kohdalla nyt, kun meillä on laaja pelaajarinki käytössä. Aiemmin jouduimme peluuttamaan Ionsia kenties hieman liian aikaisin, Alexei Eremenko kertoo.

Dani Hatakka palaa mukaamme harjoituksiin tänä viikonloppuna ja katsomme miten se menee. Meillä alkaa olla positiivinen ongelma nyt, kun pelaajia on käytettävissä enemmän kuin kokoonpanoon mahtuu, Eremenko jatkaa.

SJK on hävinnyt viidestä viimeisestä kotipelistään vain yhden ja tuo tapahtui kesäkuussa. Vastassa oli silloin Ilves.


Maanantain ottelun lipunmyynti ja järjestelyt

OmaSp Stadionin portit ja palvelut aukeavat maanantaina klo 16:30 ja Carlsberg Sports Barissa tunnelmaa nostaa DJ Josio ennen ja jälkeen ottelun. Carlsberg Sports Barissa on myös happy hour ja Konsolifutis-haaste, jota pitää SJK eSportsin väki. Haasteessa on palkintoina SJK:n fanituotteita ja muuta mukavaa. Osallistua voi ilmoittautumalla paikan päällä.

Ilmainen ja valvottu lapsiparkki on auki klo 17:30 alkaen pääkatsomon alla. Sieltä löytyy paljon mukavaa tekemistä perheen pienimmille, pomppulinnoista lähtien.

Ennakkoliput otteluun ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa, joka löytyy OmaSp Stadionilta ja on auki jokaisena arkipäivänä klo 9-16. Lippujen hinnat löydät tästä. Alle 7-vuotiaat pääsevät vanhempiensa seurassa ilmaiseksi ilman lippua. Porttilipunmyynti aukeaa klo 17:00 ja porttiliput ovat hieman kalliimmat kuin ennakkoliput. Porttilipuilla ei saa myöskään omaa istumapaikkaa, vaan istua voi vapaana oleville paikoille.

Tähän otteluun on tulossa Ilves-kannattajia ja heille on varattu Itäpäädyn vieraskatsomosta oma katsomonosa. Liput sinne myydään ainoastaan portilta, katsomonosan takaa. Bussit ajetaan suoraan Itäpäädyn taakse, missä Ilves-kannattajielle on oma sisäänkäyntinsä suoraan katsomon takana ja kaikki omat palvelut anniskeluineen.

Otteluun pääsee Stadionbusseilla, jotka kiertävät Seinäjoen keskustasta ja asuntoalueilta OmaSp Stadionille ennen ottelua ja takaisin ottelun jälkeen. Stadionbussin toteuttaa Komia-liikenne ja löydät tarkat aikataulut sekä reitit Stadionbussin omalta sivulta, tästä linkistä.

Katsomoanniskelualueina, eli K18 -alueina, on pääkatsomosta koko Atria Loungen kautta kuljettava VIP-alue. Kannattajapäädyssä, jossa on SJK:n kannattajat, anniskelualuetta on koko Kloppien seisomakatsomoalueen alaosa. Yläosasta kolme ylintä riviä on avoinna myös alaikäisille kannattajille. Vieraskannattajien osiossa on myös katsomoanniskelualue. Kaikki tutut anniskelualueet muiden katsomoiden takana ja ravintolatiloissa, on auki kuten ennenkin ja ne aukeavat tuntia ennen ottelua sekä sulkeutuvat pelin päättyessä.

OmaSp Stadionin vip-ravintoloissa, pelaajien ruokailuissa ja muissa pisteissä, jää monesti erittäin maukasta ruokaa, joka on vaarassa joutua pois heitettäväksi tapahtuman jälkeen. Ilmaisella ResQ Club -sovelluksella, voit varata itsellesi valmiit annokset erittäin edullisesti ja hakea seuraavana päivänä valmiit ruuat kotiin. Kaikissa OmaSp Stadionin ottelu- ja muissa tapahtumissa hyödynnetään ResQ Club -sovellusta. Lataa ilmainen sovellus mobiiliisi Google Play- tai AppStore -sovelluskaupoista.

Huomioithan, että kaikissa SJK:n kotiotteluissa noudatetaan Palloliiton sääntöjä ja ohjeistuksia yleisön suhteen. Voit tutustua niihin tästä linkistä. Tässä ottelussa on käytössä katsomoanniskelualueet, jotka ovat vielä uutta asiaa myös meille, joten toivomme katsojien huomioivan tämän. Katsomoanniskelualueet ovat K18-alueita, eikä alaikäiset voi tulla niihin edes vanhempiensa seurassa.

OmaSp Stadionin alueella pysäköinti on haasteellista, varsinkin Wallsportin edustalla, missä on tällä hetkellä osa alueesta varattuna jäähallin rakennustöille. Parkkialueita löytyy kuitenkin Alaseinäjoenkadun varren lisäparkkialueilta sekä Seinäjoki Areenan parkkialueilta. Framin parkkihalli on noin 500 metrin päässä alueelta.

Median edustajilta edellytetään akkreditointia viimeistään päivää ennen tapahtumaa, jotta voimme varata tilaa toimittajille ja kuvaajille. Akkreditointipyynnöt: lari.paski@sjk.fi

Tervetuloa viihtymään OmaSp Stadionille!