123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho eteni Liigacupissa hienosti jo välieriin asti ja kohtaa ensi lauantaina 15.3. klo 14.00 hallitsevan Suomen Mestari HJK:n. Ottelu pelataan Wallsport Areenalla ja ovet sekä palvelut aukeavat klo 13.00.

SJK kaatoi viime sunnuntaina puolivälierässä Kuopion Palloseuran vieraskentällä 1-0 luvuin. Ottelun voitto tiesi Liigacupin välieräpaikan lisäksi paikkaa Suomen Cupin 6. kierroksella, 16 parhaan joukossa.

Liigacupin neljän parhaan joukkoon on SJK:n ja HJK:n lisäksi paikkansa jo varmistanut, samassa alkulohkossa pelannut Vaasan Palloseura ja VPS saa omassa välierässään vastaansa voittajan ottelusta FC Honka – IFK Mariehamn. Toisen välieräparin toinen joukkue on selvillä tiistai-iltana.

Välierien voittajat etenevät Liigacupin Finaaliin, joka pelataan lauantaina 29.3. Voittaja palkitaan Sami Hyypiän nimeä kantavalla voittolautasella. Alustavasti finaalia varten on varattuna Helsingin Sonera Stadion mutta finaali voidaan pelata myös toisen finalistin kotikaupungissa. Jos SJK voittaisi HJK:n lauantaina, on SJK:lla kaavion mukaan kotietu mahdolliseen finaaliin.

SJK ja HJK ovat kohdanneet toisensa virallisessa ottelussa kerran, kaudella 2011 Seinäjoella pelatussa Suomen Cup ottelussa.

Ennakkolipunmyynti starttaa tiistaina klo 12.00

Ennakkolipunmyynti SJK – HJK välierään starttaa tiistaina 11.3. klo 12.00 Wallsport Areenalla.

Koska Wallsportin katsojakapasiteetti on rajallinen, kannattaa kaikkien hakea itselleen ennakkolippu varmistaakseen sisäänpääsyn. Kausikortilla pääsee toki ilmaiseksi sisään, mutta myös kausikorttilaisten kannattaa hakea ilmainen ennakkolippu kausikorttia vastaan Wallsport Areenalta. Ovella myydään lippuja normaalisti, jos niitä on jäljellä ennakkolippumyynnin jälkeen. Jos ottelu myydään loppuun, ei ovelta pääse enää kausikortillakaan sisään.

Liput otteluun 12 euroa. Lapset alle 16 vuotta, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 6 euroa. Sotaveteraanit ja alle 8 vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi.

SJK – HJK Liigacupin välieräottelu, lauantaina 15.3. klo 14.00 Wallsport Areenassa.?Ovet auki klo 13.00. Myös yläkerran pub avataan tähän otteluun.

Tervetuloa kannustamaan SJK Liigacupin Finaaliin!

Pääseekö SJK juhlimaan voittoa HJK:sta Wallsportissa lauantaina? Lähde mukaan kannustamaan!