123 456 7890

SJK eSports laajentaa pelivalikoimaansa kiinnittämällä maailmanrankingin ykkösen EA Sportsin NHL-jääkiekkopelisarjassa, kun Risto ”Dominointi” Järvi, siirtyy kantamaan jatkossa SJK:n värejä. Samalla SJK eSports julkaisee omat some-kanavansa Facebookissa ja Twitterissä, mikä mahdollistaa aktiivisen tiedotuksen fanien parissa.

Uusin pelaajakiinnitys Risto ”Dominointi” Järvi, on ollut NHL-pelisarjan maailmanrankingin kärkiviisikossa aina pelisarjan 2009-versiosta alkaen.

Aloitin pelaamisen online-puolella NHL 2007 -pelistä alkaen, joten noin kymmenen vuotta on nyt tullut pelattua. Ammattimaisesti olen pelannut NHL 2009 -pelistä alkaen, kun huomasin pärjääväni parhaita pelaajia vastaan. Rahaliigoja ja turnauksia aloin pelaamaan suurin piirtein samaan aikaan, Risto Järvi muistelee.

Kun kuulin tästä tarjouksesta SJK eSportsin puolelta, ajattelin heti, että tämä on kova juttu ja haluan ehdottomasti mukaan. Suomalainen joukkue ja organisaatio, joten tämä on itselleni kova juttu ja se on sitä myös NHL-pelisarjalle, arvioi Järvi.

Järvi onkin Suomen eSports-piireissä varsinkin NHL-pelisarjan puolella ennestään hyvin tunnettu ja hänen pelistriimit keräävät mukavasti katsojia.

Uskon, että tämä tuo varmasti lisää näkyvyyttä myös SJK:n organisaatiolle. Tällä hetkellä tavoitteeni on pitää omaa tasoani yllä, sillä varsinaisesti rankingin suhteen tavoitteita ei enää juuri ole, jatkaa Järvi, joka voi nyt keskittyä pelaamiseen entistä ammattimaisemmin.

SJK eSports kiinnitti joukkueeseen ensimmäisenä FIFA-jalkapallopelisarjan Suomen parhaan pelaajan Juho “Koppinen” Järvelän. Nyt Risto “Dominointi” Järven myötä, SJK eSports-joukkueessa on sekä jalkapallopelien, että jääkiekkopelien Suomen ykköset.

Hienoa saada myös Risto osaksi organisaatiota. Meillä on mukana nyt kaksi oman lajinsa kyvykkäintä pelaajaa, joiden kautta voimme aloittaa hyvillä mielin luomaan seuran kilpapelitaivalta. Näiden kavereiden avulla voimme odottaa välitöntä menestystä niin Suomen kuin kansainvälisiltäkin pelikentiltä, kertoo SJK eSports -joukkueen manageri Pekka Riihimaa.

Suomessa NHL-pelisarja onkin urheilupeleissä yhdessä FIFA-jalkapallosarjan kanssa, suurimmat konsolipelien urheilulajit. Maailmanlaajuisesti NHL-pelisarjan suurimmat turnaukset ja sarjat järjestetään Pohjois-Amerikassa, oikean NHL-sarjan kotialueilla.

En ole itse ollut siellä vielä turnauksessa, mutta tulevaisuudessa varmasti. Minulla on sinne myös turnauskutsu voimassa. Ennestään olen pelannut aika montaa suomalaista rahaliigaa ja olin muun muassa WorldGaming $10K Faceoff -turnauksessa. Uusi WorldGaming -turnaus alkaa huhtikuussa ja kaikki pelit tulevat sieltä suorina striimeinä. Viime sunnuntaina alkoi myös Finland NHL Championship Tournament, kertoo Järvi tulevista liigoista ja turnauksista. Kaikki otteluohjelmat tulevat SJK eSportsin nettisivuille linkkeineen.

Suomen vanhin ja pelkästään eSports-puolelle keskittyvä organisaatio ENCE eSports, julkisti juuri muutama viikko sitten oman kiinnityksen konsolipuolen NHL-pelisarjaan, julkistamalla sopimuksen Hannes ”Hansulinho” Kettusen kanssa. Kettunen onkin SJK eSportsin väreihin jatkossa pukeutuvan Risto ”Dominointi” Järven tutuin pelikaveri ja samalla kovin vastustaja. Kaksikko on myös voittanut 2 vs. 2 SM-turnauksen yhdessä ja he ovat pelanneet NHLgamer.com -sivustolla 6 vs. 6 turnauksissa samassa joukkueessa.

Olen ollut itse jo pitkään sitä mieltä, että Suomesta tulee kaksi tai kolme maailman parasta pelaajaa NHL-pelisarjassa. Ja Suomessa Hansulinho on ollut itselleni aina se kovin vastustaja. Hänen kanssa meillä on ollut aina tasaisia vääntöjä ja monet kiistelevätkin, että kumpi meistä todella on se ykkönen. Viimeisimmän turnauksen perusteella se olen minä, naurahtaa Järvi.

Mutta olemme Hansun kanssa hyviä kavereita ja pelit hänen kanssaan ovat aina tasaisia, jatkaa Järvi kuvaillessaan tutuinta kilpakumppaniaan.

Upeaa että NHL-skene lähti saman tien kasvuun, kun minut signattiin ENCE:lle. Huhuja liikkuu, että nyt pienemmätkin organisaatiot etsivät jo änäripelaajia mukaansa, kommentoi ENCE eSportsin Hannes ”Hansulinho” Kettunen, kuultuaan Järven sopimuksesta SJK:n kanssa.

Risto, jota minä ja muut kaverit sanomme Sepoksi, on minun mielestäni aina ollut kuningas. Vihdoin muutkin ovat huomaneet, kuinka hyvä Seppo on ja olen todella iloinen hänen puolestaan, että hän pääsee SJK:n remmiin. Hänen kanssaan taistelimme ensimmäisen kerran netissä NHL11 –pelin puolella ja silloin olimme virtuaalisia vihamiehiä. Mutta sen kaiken vihan ja taisteluiden kautta olemme tulleet tosi hyviksi frendeiksi ihan oikeassa elämässä. Haluankin toivottaa SJK:lle ja Sepolle onnittelut sekä mahtavaa matkaa, päättää Hannes ”Hansulinho” Kettunen, joka on lajin nelinkertainen Suomen mestari.

Uuden lajivaltauksen myötä SJK eSports avaa myös lisää mahdollisuuksia seurata joukkueen toimintaa, kun SJK eSportsin oma Facebook-sivu ja oma Twitter-kanava avataan. Molempien kautta pääsee seuraamaan lähes päivittäin joukkueen kuulumisia ja pelaajien otteluita.

Löydät SJK eSportsin Facebook sivut tästä linkistä ja Twitterin tästä linkistä.

Tervetuloa seuraamaan SJK eSports-joukkueen tapahtumia.