123 456 7890

SJK esitteli tiistaina 8.9. Seinäjoen Carlsberg Sports Barissa uuden keskikenttäpelaajansa, Allan Souzan. Liverpool FC:stä lainasopimuksella Seinäjoelle saapunut 18-vuotias brasilialainen, oli opetellut jopa lauseen suomea, kertoessaan lehdistötilaisuuden lopuksi olevansa erittäin iloinen täällä olostaan ja kiitti paikalle saapuneita selvällä suomella. Pääosin haastattelut tehtiin kuitenkin portugalinkielisen tulkin välityksellä.

Odotan kehittyväni SJK:ssa ja pyrin auttamaan joukkuetta parhaiden kykyjeni mukaisesti, Allan Souza kertoi tilaisuudessa.

Pelaaja siirtyi Englannin suurseura Liverpool FC:n riveihin tämän kesän siirtoikkunan viime hetkillä. Liverpoolin kykyjenetsijät vakuuttuivat brasilialaisen tekemisestä jo hänen pelatessaan junioriturnauksia, mutta lopullinen niitti siirrolle syntyi tänä kesänä, kun hän harjoitteli Liverpoolin edustusjoukkueen kanssa.

Liverpool oli minulle unelmien täyttymys, mutta nyt kaikki focus on SJK:ssa ja tekemisessä täällä. Haluan tehdä kaikkeni auttaakseni SJK:ta voittamaan, Allan kommentoi.

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari on ollut tyytyväinen näkemäänsä.

Allan on tuonut edelleen lisää kilpailua meidän treeneihin, hyvä lisäarvo joukkueeseen. Olemme nähneet treeneissä kuinka hyvä ja kunnianhimoinen pelaaja Allan Souza on, Valakari kertoo.

Valakari ei sulkenut myöskään pois mahdollisuutta yhteistyöhön Liverpoolin kanssa myös jatkossa.

Hienoa, että Liverpool näkee Seinäjoen hyvänä paikkana kehittää pelaajia Valioliigaan ja ylöspäin. Mutta emme muuta mitään tekemisessämme. Teemme asiat laadukkaasti kuten tähänkin asti, sanoo Valakari päättäväisesti.

Meillä on täällä kuitenkin 24 muuta huippupelaajaa ja olen aina sanonut, että jokaisen pitää ansaita pelipaikkansa treeneissä, muistuttaa Valakari.

SJK:ssa Allan Souza saa pelinumerokseen 28. Hän matkustaa SJK:n mukana keskiviikkona Kuopioon, missä SJK kohtaa torstaina 10.9. isäntäjoukkue KuPS:n ja on pelikelpoinen jo tuossa ottelussa. SJK kohtaa myös tämän viikon sunnuntaina Seinäjoen Keskuskentällä FC Lahden ja tuo ottelu potkaistaan käyntiin klo 17.30. Ottelun ennakkoliput ovat jo myynnissä SJK Shopissa.

SJK TV oli paikalla Allan Souzan lehdistötilaisuudessa ja taltioi tunnelmat. Jakso katsottavissa kokonaisuudessaan tästä alta.

Videolle on tulossa tekstitykset suomeksi ja englanniksi vielä tämän illan aikana.