123 456 7890

SJK ja Härmän Liikenne esittelee yhdessä perjantaina, ennen klo 18.30 alkavaa SJK – FC Lahti Veikkausliiga ottelua, täysin SJK:n väreissä ulkoa ja sisältä olevan uuden luksusbussin, joka on tarkoitettu ensisijaisesti SJK:n edustusjoukkueen ja juniorijoukkueiden käyttöön. Lisäksi bussia voivat tilata seuran yhteistyötahot ja muut asiakkaat, kun se ei ole varattu seuran käyttöön.

Nyt esiteltävä linja-auto on varustelultaan erittäin korkeatasoinen. Siinä on normaalia leveämmät mukavuusistuimet, enemmän jalkatilaa, latauspistokkeet kaikille paikoille, kahvi ja tee-automaatti, mikro, jääkaappi, langaton internet, viisi matkustamonäyttöä, pöytäryhmiä ja paljon muuuta, kommentoi Härmän Liikenteen toimitusjohtaja Sami Heinimäki auton varustelua.

Auto on esillä OmaSp Stadionin Tapahtumatorilla ennen illan ottelua. Portit ja palvelut aukeavat stadionilla klo 17.00. Liput otteluun myynnissä SJK:n verkkokaupassa, sekä SJK Shopissa. Otteluennakosta löydät lisäinfoa ottelutapahtumasta.

Me Härmän Liikenteessä olemme erittäin tyytyväisiä, että monivuotinen yhteistyömme SJK:n kanssa saa nyt pitkän jatkon, vaikka nykyistäkin yhteistyösopimusta oli vielä jäljellä monta vuotta. SJK on nostanut Seinäjoen alueen jalkapallon tason sekä olosuhteet Suomen huipputasolle. Me haluamme omalta osaltamme olla mahdollistamassa menestystä ja tarjota SJK:n, sekä SJK:n juniorijoukkueiden käyttöön huipputason kaluston sekä palvelun, jatkaa Härmän Liikenteen toimitusjohtaja Heinimäki.

Hienoa että löysimme yhteistyöllemme uusia ajatuksia. SJK-luksusbussi on tästä ensimmäinen toteutus, jolla molemmat osapuolet tulevat takuulla saamaan lisänäkyvyyttä vierasotteluisssa ympäri Suomea, kommentoi SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen uutta SJK:n linja-autoa.

Meille SJK:ssa on tärkeää, että vierasottelumatkoilla on luotettava linja-autot sekä kuljettajat ja SJK:n tarpeet huomioidaan lostavasti Härmän Liikenteen puolesta. Yhteistyömme Härmän Liikenteen kanssa on jatkunut jo useamman vuoden ja on hienoa että saamme jatkaa tätä yhteistyötä, jatkaa SJK:n toimitusjohtaja Virtanen.

Myös turvallisuuteen on panostettu, muistuttaa Härmän Liikenteen toimitusjohtaja Heinimäki.

Kuljettajiemme säännöllisen kouluttamisen lisäksi, jokainen bussi huolletaan huolto-ohjelman mukaisesti, jokaisella istuimella on turvavyöt ja kaikki bussimme on varustettu alkolukoilla. Vanhemmat voivat jättää jälkikasvunsa turvallisin mielin kuljetettavaksemme, sanoo Heinimäki lopuksi.

SJK ottaa uuden linja-autonsa käyttöön jo kauden päättävään HJK – SJK otteluun, joka pelataan Helsingissä Sonera Stadiumilla sunnuntaina 23.10. klo 15.00.

Päätösotteluun lähtee bussikuljetukset myös kannattajille

Seinäjoelta järjestetään otteluun kaikille avoimet bussikuljetukset yhteistyössä Härmän Liikenteen ja SJK:n kanssa. Matkaan lähdetään sunnuntaina aamulla klo 8.30 Seinäjoen Matkakeskukselta ja lisää kyytiläisiä otetaan mukaan OmaSp Stadionin tapahtumatorilta klo 8.40. Autot ovat perillä Helsingissä hyvissä ajoin ennen ottelua. Paluu Seinäjoelle on HJK – SJK ottelun jälkeen samaa reittiä.

Bussimatkan hinta on edestakaisin vain 30 euroa. Hintaa tarkistettiin aiemmasta edullisemmaksi ja jo matkan maksaneet saavat erotuksen takaisin tileilleen. Matka ei sisällä ottelulippua. Bussimatka varataan ja maksetaan varauksen yhteydessä Härmän Liikenteen verkkokaupan kautta, jonne pääset tästä linkistä: BUSSIMATKA HJK – SJK peliin.

Pelissä kaikki SJK-kannattajat sijoitetaan Sonera Stadiumin Pohjoispäätyyn, minne voi ostaa pääsylippuja myös omilla kyydein paikalle tulevat SJK-kannattajat. Pääset lukemaan tuon ottelun järjestelyistä lisää, sekä löydät linkin lippujen ostamiseen tästä SJK:n nettisivujen uutisesta.