123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho palasi tänään maanantaina 2.12. treenitauolta ja aloitti Wallsport Areenalla päävalmentaja Simo Valakarin ja valmentaja Chris Cleaverin johdolla valmistautumisen Veikkausliigakauteen 2014.

Mukana olivat kaikki uudet ja vanhat sopimuspelaajat, lukuunottamatta Viron maajoukkuekaksikkoa Mihkel Aksalu ja Gert Kams, sekä Serbitoppari Pavle Milosavljevicia. Kolmikko tulee vielä tänään illalla Suomeen ja he ovat mukana riveissä huomisesta alkaen. Myös joulukuun loppuun asti kotimaassaan lomaileva Justin Moose puuttuu.

Kauteen valmistautuminen alkoi Simo Valakarin puheella, jossa käytiin läpi tulevan treenikauden tavoitteita. Tämän jälkeen availtiin paikkoja ja pelailtiin pienpelejä pallotuntumaa samalla ottaen.

Uudet pelimiehet Jussi Aalto, Marco Matrone, Juho Lähde ja Felipe Aspegren pääsivät samalla tutustumaan uuden seuransa toimintatapoihin ja uusiin pelikavereihin.

Ensimmäisellä viikolla tehdään kuitenkin pääasiassa testejä huomisesta alkaen ja aletaan suunnittelemaan pelaajien tarkempia henkilökohtaisia treeniohjelmia kuntopohjien mukaan.

Ensi viikolla aloitetaan sitten varsinainen treenaaminen ja kunnon kohentaminen. Ensimmäinen treenipeli pelataan reilun kahden viikon päästä perjantaina 20.12. klo 18.15 Wallsportissa ja silloin vastaan tulee Kakkosessa pelaava Tampereen Pallo-Veikot. Mukana tuolloin on todennäköisesti muutamia kotimaan sarjoissa pelanneita testipelaajiakin.

Lisäää treenipelejä ja tammikuun puolessa välissä alkavan Liigacupin ohjelmia julkistetaan vielä myöhemmin tällä viikolla.

Myös Kerho 07 ja SJK U19 joukkue aloitti tänään yhteistreenit Max Peltosen johdolla, heti edustusjoukkueen treenien perään.

Wallsport Areena on SJK omistama oma harjoituskeskus, josta löytyy lämpimän ja täysimittaisen kentän lisäksi mm. hyvin varusteltu kuntosali, kokous- sekä saunatilat.