123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho aloittaa Suomen Cupin ensi keskiviikkona 13.3. klo 18.00 vierasottelulla Kakkosen Vasa IFK:ta vastaan.

Ottelu on Suomen Cupin 3.kierrosta ja sen voittaja saa vastaansa kotikentälleen Veikkausliigan Vaasan Palloseuran.

– Mahtavaa aloittaa tosipelit viimein, juuri tätä varten teemme töitä. Lähdemme tietenkin voittamaan peliä, Suomen Cup on meille yksi kauden päätavoitteita, kommentoi keskiviikon ottelua päävalmentaja Simo Valakari.

SJK lähtee hakemaan menestystä Suomen Cupissa Simo Valakarin johdolla

VIFK on tuttu joukkue

Vasa IFK on Kerhon väelle tullut erittäin tutuksi viime vuosina. Joukkeen entinen valmentaja Max Peltonen on nykyään valmentajana SJK organisaatiossa, joukkueet kohtasivat toisensa monta kertaa Kakkosdivisioonassa ja treenipelejäkin on pelattu useampia.

Viimeksi edustusjoukkue kohtasi VIFK:n Ykkösen kauden päätteeksi Wallsportissa 18.lokakuuta 2012. Silloin SJK voitti 4-1 (3-0) luvuin. Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkue Kerho 07 sen sijaan kohtasi VIFK:n Botniahallissa viime lauantaina ja tuo ottelu päättyi tasatulokseen 2-2 (1-1), Aki Sipilän ja Mikael Muurimäen maaleilla. Kerho 07 kohtasi VIFK:n myös helmikuussa Wallsportissa ja onnistui voittamaan vaasalaiset 2-1 luvuin.

Joukkueet kohtasivat myös viime vuonna täsmälleen samalla 3.kierroksella Suomen Cupissa ja silloin SJK haki voiton Botniahallista 3-1 (3-0) luvuin Kim Palosaaren iskiessä puhtaan hattutempun jo ensimmäisen puoliajan aikana.

Näiden tulosten valossa SJK lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta varaa VIFK:n aliarviointiin ei ole, sillä jos SJK leirissä tunnetaan VIFK hyvin, koskee sama myös heitä. VIFK:n valmentajana toimii Tomi Kärkkäinen, joka toimi ennen nykyistä pestiään juuri SJK:n päävalmentajan muutama kausi sitten.

VIFK on myös vahvistunut ensi kautta silmällä pitäen ja heidän ainoa tavoitteensa on sarjanousu Ykköseen.

Kim Palosaari iski viime vuonna puhtaan hattutempun Vasa IFK:n verkkoon Suomen Cupissa.

Uudet SJK pelaajat tekevät debyyttejä

Muutamalla SJK sopimuspelaajalla on edessään keskiviikkona virallinen debyyttiottelu uudessa seurassaan. Osan kohdalla jännitetään vielä huomiseen kansainvälisten siirtopapereiden saapumista FIFA:n käsittelystä. Joka tapauksessa on jo varmaa että useampikin uusi mies kentällä tullaan näkemään.

Testipelaajat eivät mukana tietenkään ole ja omista pelaajista loukkaantuneena on varmuudella Suomen Kansalaisuuden perjantaina saanut maalivahti Luis Fernando ja hyökkääjä Toni Lehtinen.

Parhaalla mahdollisella kokoonpanolla otteluun tietenkin lähdetään ja voittoa lähdetään hakemaan.
Mahdollisella Suomen Cupin 4.kierroksella vastaan olisi tulossa VPS ja tuo ottelu tulee pelata 12.03.-28.03. välisenä aikana.

Monelle uudelle pelaajalle keskiviikon ottelu tulee olemaan samalla virallinen debyytti Kerhon paidassa.