123 456 7890

Ykköscupin pudotuspelivaiheeseen edennyt SJK Akatemia saa seuraavalla kierroksella vastaansa Helsingin IFK:n vierasottelussa. Otteluparit arvottiin maanantaina. HIFK – SJK Akatemia pelataan ensi viikonloppuna Helsingissä. Ottelu pelataan lauantaina 25.2. klo 16:30 Helsingissä, Talin Hallissa. Otteluennakko on tulossa SJK:n nettisivuille myöhemmin loppuviikosta.

Ottelun voittaja etenee seuraavalle kierrokselle, jossa se kohtaa vieraspelissä voittajan otteluparista SalPa – Gnistan. Ykköscupin finaali pelataan lauantaina 11.3. ja myös siihen on SJK Akatemialle luvassa vierasottelu, jos se sinne asti etenee. Toisella puolella kaaviota jatkossa ovat nyt KPV, KäPa, EIF ja JäPS. Ruutu Urheilu näyttää suorana Ykköscupin finaalin.

 

SJK Akatemia on sopinut alustavasti myös harjoitusotteluita maaliskuun ajalle, mutta otteluiden tarkemmat ajat ja paikat varmistuvat Ykköscupin pelien ohjelman myötä. Ensi kaudella SJK Akatemian miesten joukkue kilpailee kahdessa eri sarjassa, kun Ykkösen lisäksi se osallistuu myös Kolmoseen. Joukkueita ei varsinaisesti jaeta kahden kilpailun välille, vaan SJK Akatemia harjoittelee yhtenä pelaajaryhmänä, samojen valmentajien alaisuudessa. Pelit sarjoissa pelataan eri päivinä, ja näin kaikille saadaan peliaikaa laajalla rintamalla sekä sopivalla tasolla Ykkösessä tai Kolmosessa. Lisäksi B-juniori-ikäiset pelaajat voivat pelata SJK U17-joukkueen mukana B-nuorten SM-sarjaa tai pelejä joko Ykkösessä, Kolmosessa tai jopa edustusjoukkueessa Veikkausliigassa. Tärkeintä on, että kaikille nuorille pelaajille löytyy harjoitusten lisäksi peliaikaa hyvällä tasolla joka viikko.

SJK Akatemia pelaakin huomenna tiistaina 21.3. harjoitusottelun Närpes Kraftia vastaan Wallsport Areenalla, ja otteluun on vapaa pääsy. Tuossa ottelussa pelaa Ykköscupissa vähemmälle peliajalle jääneet pelaajat sekä SJK U17-joukkueen pelaajia.

Keväällä SJK Akatemia pelaa myös Suomen Cupissa, ja aloittaa 3. kierrokselta 26.4. Vastustaja siihen arvotaan perjantaina 14.4. Samana päivänä alkaa Ykkösen kausi kotiottelulla OmaSp Stadionilla, ja silloin vastaan tulee Pohjanmaan derbyssä Pietarsaaren Jaro.

Löydät tulevat ottelut SJK:n nettisivujen Otteluohjelmista. SJK Akatemian kausikortit myynnissä Ticketmasterin kanavissa ja Torikeskuksen SJK Storessa. Voit liittää SJK:n Veikkausliigajoukkueen kausikorttiin SJK Akatemian pelit edulliseen 29€ hintaan. Pelkkä SJK Akatemian kausikortti on 49€.

 

SJK Akatemia varmisti jatkopaikan Ykköscupissa viime sunnuntaina tasapelillä JJK:a vastan.