123 456 7890

Simo Valakari on vapautettu SJK:n päävalmentajavastuusta tänään. Valakarin työsuhdeasiat käydän läpi lähiviikkojen aikana.

SJK:n uutena päävalmentajana aloittaa maanantaina Sixten Boström. Lauantain Suomen Cupin ottelun Porissa vetää Akatemian vastuuvalmentaja Brian Page ja valmentaja Oriol Mohedano. Boströmin sopimuksesta tiedotetaan lisää maanantaina.

Kauden jälkeen on käyty päävalmentajan kanssa kehityskeskusteluja ja useaan otteeseen on tullut ilmi, ettei yhteistä säveltä olla löydetty. Haluan kiittää Valakaria kuluneista neljästä kaudesta ja sinä aikana saadusta menestyksestä. Nyt on kuitenkin aika siirtyä eteenpäin, kertoo SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi.

Tulevalla viikolla on tulossa uusia pelaajia mukaan SJK:n harjoituksiin ja ajankohta valmentajan vaihdokselle on siinä mielessä sopiva. Tällä hetkellä ei ole tiedossa muita lähtijöitä edustusjoukkueen taustaryhmästä.

Simo Valakari tuli Seinäjoelle kesken kauden 2012. SJK nousi hänen johdollaan kaudella 2013 Veikkausliigaan. Ensimmäisen Veikkausliigakauden aikana SJK voitti Liigacupin sekä otti hopeamitalit. Kaudella 2015 SJK juhli historiansa ensimmäistä Suomen mestaruutta. Viime kaudella SJK voitti Suomen Cupin ja sijoittui Veikkausliigassa kolmanneksi.

SJK kiittää Valakaria menneistä kausista ja toivottaa hänelle onnea tulevaan.