123 456 7890

Siirtoikkuna umpeutui tänään tiistaina 2.9. klo 18.00 ja ennen sen sulkeutumista tapahtui vielä muutamia muutoksia SJK:n joukkueisiin. Seuraan liittyi lupaava englantilaisnuorukainen Arinse Uade ja maalivahti Ville Viljala liittyi loppukaudeksi lainasopimuksella FF Jaroon. Puolustaja Kalle Taimi puolestaan palasi takaisin riviin kuukauden lainalta Joensuun Jiposta.

Arinse Uade mukaan

Lontoolaisen Arsenalin junioriakatemiassa pelannut Obasiarinse Uade liittyy SJK:n mukaan loppukauden mittaisella sopimuksella. Nuori englantilainen käyttää nimeä Arinse Uade ja pelipaikaltaan hän on vasen laitapuolustaja. Hän pystyy pelaamaan myös topparina.

19-vuotias Arinse on syntynyt Lontoossa 26. joulukuuta 1995 ja voi siten edustaa SJK U19 joukkuetta. Samalla hän on käytettävissä Kerho 07:n, sekä tarvittaessa myös SJK:n ringissä.

Nigerialaisjuuret omaava Arinse edusti Arsenalin akatemiaa kaksi vuotta ja hänen sopimuksensa päättyi heinäkuun alussa. Ennen Seinäjoelle saapumistaan hän oli testissä myös Derby Countyssa. Hän on edustanut Nigeriaa U17-maajoukkueessa.

Ville Viljala lainalle loppukaudeksi FF Jaroon

SJK:n nuori, vuonna 1995 syntynyt maalivahti Ville Viljala, siirtyy loppukaudeksi lainasopimuksella FF Jaron riveihin. Jaron maalivahti Jesse Öst loukkaantui harjoituksissa maanantaina, joten heille tuli nopeasti tarvetta maalivahdille.

Vuonna 1995 syntynyt Viljala liittyi SJK:n mukaan viime talvena ja hänellä on sopimuksessa optio ensi kaudesta SJK:n kanssa. Hän on pelannut pääosin Kerho 07:ssa ja SJK U19 joukkueessa.

Viljala on pelannut Veikkausliigaa kausilla 2012 ja 2013 JJK:n paidassa yhdeksän ottelun verran.

Viljala on torjunut tällä kaudella palloja Kerho 07:n ja SJK U19 riveissä.

SJK rekisteröi loppukauden joukkueet

SJK rekisteröi loppukauden pelaajat edustusjoukkueen ja Kerho 07:n riveihin.

Rekisteröinti koskee ainoastaan 20 vuotiaita tai sitä vanhempia pelaajia. Vuonna 1995 tai sen jälkeen syntyneet SJK pelaajat ovat vapaita pelaamaan kummassakin joukkueessa ilman rajoitteita.

Pelaajat SJK edustus:
Mihkel Aksalu MV
Richie Dorman
Pavle Milosavljevic
Timo Tahvanainen
Johannes Laaksonen
Juho Mäkelä
Wayne Brown
Juho Lähde
Toni Lehtinen
Zeljko Savic
Akseli Pelvas
Justin Moose
Gert Kams
Marco Matrone
Matti Lähitie
Cedric Gogoua
Teemu Penninkangas

Pelaajat Kerho 07:
Luis Fernando MV
Timo Rauhala
Sami Viljanen
Aki Sipilä
Antti Viita
Kalle Taimi
Miika Korpela
Jesse Jääskeläinen

Rekisteröinnin jälkeen pelaaja ei voi enää edustaa loppukauden aikana muuta joukkuetta, kun hän on pelannut ottelunkin kyseisessä joukkueessa. Eli vaikka pelaaja on listattu joko Kerho 07:aan tai SJK edustukseen, on rekisteröinti lopullinen vasta pelaajan pelattua ottelun jomman kumman joukkueen kanssa.

Maalivahtien kohdalla tässä on kuitenkin poikkeus, sillä maalivahti saa siirtyä alhaalta ylöspäin vielä rekisteröitymisen jälkeen. Esimerkiksi SJK:n vaihtopenkillä saa olla kauden loppuun asti Luis Fernando, vaikka hänet onkin listattu Kerho 07:n joukkueeseen. Hän saa pelata Kerho 07:ssa, mutta jos hän pelaa ottelunkin edustusjoukkueessa, listautuu hän loppukaudeksi SJK edustuksen pelaajaksi, eikä voi enää palata Kerho 07:n mukaan.

SJK U19 joukkueen pelaajia ei tarvi listauttaa ja he ovat käytettävissä molemmissa joukkueissa jatkossakin.