123 456 7890

Kolmen kuukauden lainasopimuksella SJK:ssa kaudella 2019 pelannut Serge Atakayi tekee paluun SJK-paitaan. Atakayi siirtyy SJK:hon Skotlannin suurseura Glasgow Rangersista. SJK ja Rangers ovat sopineet pysyvästä pelaajasiirrosta ja sopimuksen ehtona on kansainvälisten pelilupa- ja rekisteröintimenettelyiden sujuminen normaaliin tapaan. Muita yksityiskohtia sopimuksesta ei julkisteta. Atakayi liittyy SJK:n harjoitusryhmään tammikuun alusta ja sopimus SJK:n kanssa on kaksivuotinen.

Suomen nuorisomaajoukkueita edustanut 20-vuotias Atakayi, on oikean laidan hyökkääjä tai laitapelaaja. Kaudella 2019 hän pelasi SJK:n alkukaudella yhtä lukuunottamatta kaikissa otteluissa, kunnes palasi kesäkuussa takaisin Skotlannin Rangersiin. Hän teki pelaamissaan otteluissa yhden maalin ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön.

Tuntuu todella hyvältä palata Seinäjoelle. Olen niin iloinen tästä ja tuntuu hyvältä kun saimme asiat järjestymään. Haluan vain päästä pelaamaan, se on tärkeä asia minulle, kertoo Serge Atakayi.

Juttelimme Honkavaaran kanssa ja hänellä on hyvä kuva minusta ja tykkään siitä mitä hän haluaa joukkueeltaan sekä minulta. Olimme hänen kanssa samaa mieltä siitä miten urani tulee mennä eteenpäin ja miten minua pystyy käyttää parhaiten joukkueen avuksi kentällä. Enkä oikein voinut sanoa ei, kun Suomen mestarivalmentaja pyytää joukkueeseen, Atakayi jatkaa.

Atakayin tarkempi henkilökuva ja haastattelu luettavissa SJK:n nettisivuilta, tästä linkistä.

Tämän siirron toteutuminen ja sopimus Atakayin kanssa, oli meille työvoitto ja voimme olla tyytyväisiä, että hän valitsi meidät kaikista seuroista, kertoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Päävalmentaja Jani Honkavaara on samaa mieltä Dormanin kanssa.

Puhuimme Sergen kanssa ensimmäisen kerran jo kaksi kuukautta sitten, joten olen todella iloinen, että tämä sopimus lopulta syntyi, kertoo Honkavaara.

Hän on nuori, nopea ja suoraviivainen, mutta SJK:hon Serge tulee ottamaan seuraavan stepin. Hän tarvitsee ympärilleen joukkueen, joka osaa käyttää hänen vahvuuksiaan. Hänessä on valtavasti potentiaalia, mutta meidän täytyy yhdessä ulosmitata se, Honkavaara jatkaa.

SJK on parhaillaan talvitauolla ja palaa harjoituksiin heti tammikuun alusta. Tammikuussa alkaa myös Suomen Cup ja ensimmäinen kotipeli pelataan heti helmikuun alussa. Kauden 2020 kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä myyntipisteissä ja arkisin klo 9-17 SJK Shopissa.