123 456 7890

Kerho 07 ja SJK U19 pelaa molemmat kivikovat vierasottelut tänä viikonloppuna, kun Kerho matkustaa TPV:n vieraaksi ja SJK U19 HJK:n isännöitäväksi.

Kovan reissaamisen lisäksi se tietää paljon peliaikaa nuorille pelaajille, sillä molemmissa joukkueissa pelaa osin samoja miehiä.

TPV – Kerho 07 lauantaina

Kerho 07 matkustaa launtaiksi Tampereelle ja kohtaa siellä Tammelan stadionille isäntäjoukkue Tampereen Palloveikot.

TPV on parhaillaan Kakkosen länsilohkossa neljäntenä ja Kerho 07 on seitsemäntenä. Joukkueiden piste-ero on kuitenkin vain yksi piste, joten Kerholla olisi voitolla jopa saumat nousta takaisin kärkisijoille.

TPV on vahva kotijoukkue, pelannut kotona todella vakuuttavasti. Vieraissa ei niinkään. Taitava ja nopea joukkue, varsinkin heidän yläkerran osasto. Ei oo sattumaa että ovat kärjen tuntumassa. Hyvä peli näyttää meiltä että mekin sinne kärkeen kuulutaan, kommentoi Kerho 07:n vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Heillä on Sergei Korsunov, joka on keskeinen pelaaja ja on nuorten maajoukkueiden entisiä pelaajia kuten Jusu Karvonen. Myös Mohamed Koroma on kova. TPV:llä on useita hyviä pelaajia, Tammela on myös loistava peliareena. Ttulee kyllä mielenkiintoinen vääntö, Peltonen jatkaa.

Kerho 07 matkustaa Tampereelle jälleen samankaltaisella joukkueella kuin tähänkin asti, eli mukana on paljon nuoria omia A- tai B-junioreita. Myös säännöllisesti mukana olleet Jyri Hietaharju, Kalle Taimi, Timo Rauhala ja Sami Viljanen matkustaa TPV otteluun. Edustuksesta näillä näkymin Felipe Aspegren ja Hectr Garca saattavat olla mukana hakemassa pelituntumaa.

Kakkosen länsilohkoa TPV – Kerho 07, lauantaina 7.6. klo 16.00 Tampereen Tammelassa.

Timo Rauhala ja Jesse Jääskeläinen kuuluivat Kerho 07:n vakiomiehistöön ja viime kaudella.

HJK U19 – SJK U19 sunnuntaina

Sununtaina jatkuu myös U19 SM-sarja ja SJK:n A-nuoret matkustavat silloin Helsinkiin, HJK:n vieraaksi.

HJK on tällä hetkellä SM-sarjassa kolmantena ja SJK sijalla 9.

Kaikkihan tietää kuinka kova on HJK. Näkyy että he ovat taas satsanneet tähän A-junnujen sarjaan ja pelaavat kovalla joukkueella muutaman vuoden poissaolon jälkeen. Eli mitään yllätyksiä tai uutta ei ole siellä luvassa sen suhteen. Tiedämme että se on kova paikka ja kova vastus. Me olemme siihen valmiit, kertoo SJK U19 joukkueen vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Osa SJK:n pelaajista on mukana Kakkosen ottelussa Tampereella jo lauantaina, joten kaikki siellä mukana olevat eivät ole ainakaan koko ottelua mukana Helsingissä. Myös SJK-Junioreiden B-ikäiset pelaavat oman ottelunsa lauantaina, mikä tuo omat haasteensa sunnuntain kokoonpanoon. Tarkempi miehitys selviää vasta lauantai-iltana Kerho 07:n ja B-juniorien pelin jälkeen.

Nuorten SM-sarjaa HJK U19 – SJK U19, sunnuntaina 8.6. klo 14.00 Töölön Pallokentällä.

A-nuoret matkustavat sunnuntaiksi Helsinkiin.