123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkue, Kerho 07, isännöi sunnuntaina 4.8. klo 18.30 alkavassa Kakkosen Pohjoislohkon ottelussa lohkoa johtavan FC YPA:n.

Ylivieskan ylpeys johtaa sarjaa paremman maalieron turvin, tasapisteissä PS Kemin kanssa.

Kerho 07 on pohjoislohkossa tällä hetkellä seitsemäntenä, mutta voitolla olisi mahdollisuus parannella osakkeita sarjataulukossa.

Kerhon takana kolme pistettä vähemmän saalistaneena, vaanii KPV Kokkolasta, joka pelaa samaan aikaan vieraskentällä juuri toisen sarjajohtajan vieraana Kemissä.

Kerhon edellinen ottelu Kakkosessa päättyi Torniossa kirvelevään yliajalla tulleeseen 3-2 tappioon, mutta esitys tuossa ottelussa oli sen verran toivoa herättävä, että kaikki saumat olisi nyt yllättää FC YPA.

Varsinkin kun edustusjoukkue pelaa myös kotiottelun tänä viikonloppuna ja sen riveissä peliajatta jäävät pelaajat ovat käyttökelpoisia sunnuntaina.

Tervetuloa kannustamaan Kerho 07 voittoon sunnuntaina.

Daniel Caumo on ollut Kerho 07:n tehokkain maalintekijä tällä kaudella.

Sarjajohtaja FC YPA

FC YPA on ollut todella vakuuttava tällä kaudella. Se on iskenyt 16:sta pelaamassaan ottelussa huimat 44 maallia ja voittanut näistä 12. Kaksi kertaa on pelattu tasan ja tappioita on tilillä vain kaksi.

Joukkueen maalitykkinä häärii varsin tuttu mies, eli Dragan Pejic, joka on iskenyt jo 13 maalia tällä kaudella. Tuolla maalimäärällä hän on kuitenkin maalipörssissä vasta toisena, sillä PS Kemin Christian Eissele on osunut jo 18 kertaa.

Vaikka FC YPA onkin vakuuttava sarjassa tällä kaudella, on se Kerhon pelaajille sen verran tuttu joukkue, että ottelu on varmasti tasaisempi kuin sarjataulukko antaa ymmärtää.

Useampi SJK pelaaja, kuten Jesse Jääskeläinen, Jesse Sarajärvi ja Timo Rauhala, hakivat viime kaudella pelituntumaa juuri FC YPA:n riveistä. Samoin FC YPA pelasi useamman vuoden samassa Kakkosen lohkossa juuri SJK edustuksen kanssa.
Pelaajisto on toki hieman niistä ajoista muuttunut, mutta edelleen sama runko pyörittää peliä.

Joukkueen maalilla pelaa Juuso Kevari, joka oli A-junnuna kaksoisedustuksella SJK U19 joukkueessa maalivahtina. Tuon jälkeen nuoren miehen tie vei ensin FC Kiiston maalilla VPS:n kakkosmaalivahdiksi ja sieltä pitkällä lainasopimuksella FC YPA:n riveihin.

FC YPA kohtasi Kerho 07:n talvella harjoitusottelun merkeissä Seinäjoella ja tuolloin maalit tasattiin 2-2 tuloksella. Kakkosessa ensimmäinen kohtaaminen päättyi Ylivieskassa kotijoukkueen voittoon.

Dragan Pejic (vasemmalla) johtaa edelleen FC YPA:n hyökkäystä

Nuori Kerho 07 kaipaa voittoa

Jälleen kerran Kerho 07:n kokoonpano on mysteeri kaikille, kunnes SJK edustus ja SJK U19 ovat pelanneet omat pelinsä aiemmin lauantaina.

Se on kuitenkin selvää, että mahdollisuuksia näyttää taitojaan Kakkosen kovissa peleissä, tarjotaan jälleen nuorille omille kasvateille ja tämän kauden aikana noita onkin ollut yhteensä jo 16 alle 21 vuotiasta ja nimenomaan SJK junnuissakin aikoinaan pelannutta pelaajaa. Näistä vielä 11 pelaajaa pelaa tälläkin hetkellä A-, B- tai C- junioreissa.

Tietenkin jos lasketaan muualla jalkapallo-oppinsa saaneet alle 21 vuotiaat tämän kauden Kakkosen peleissä, on luku paljon suurempi.

Homma siis toimii niinkuin pitääkin ja nuorten lisäksi mukana on ollut myös kokeneita pelimiehiä mallia näyttämässä.

Sunnuntaina paluun kokoonpanoon tekee juuri kaksi kokeneinta kettua, kun sekä Mikael Muurimäki ja koko heinäkuun verenmyrkytyksen johdosta missannut joukkueen kapteeni, Ville Ylinen ovat jälleen mukana.

Pelikieltoja ei ole ja loukkaantuneina on vain koko kauden sivussa olleet pelimiehet.

Kerhon otteet ovat pelillisesti olleet viime aikoina hyviä ja edellisestä ottelusta jäi varmasti hampaankoloon kaikille jotain ja voitto nostaisi itseluottamusta jälleen nuorella porukalla. FC YPA ei toki helppo kaadettava ole, mutta sitä kovempaa se sitten rytisee jos siinä onnistutaan.

Tervetuloa siis kannustamaan Kerho 07 voittoon sarjakärjestä.

Kerho 07 – FC YPA sunnuntaina 4.8. klo 18.30, Seinäjoen Keskuskentällä.

Kapteeni Ville Ylinen tehnee paluun Kerho 07:n kokoonpanoon sunnuntaina

Liput:

8 � normaalihinta

6 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.

alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, vapaa pääsy.

SJK Kannattajatkortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %

Ennakkolipunmyynti:
Wallsport
– Hospoda Korbel
– Sport Bar Wilson
– Coffee House
– Etelä-Pohjanmaan Matkailu

HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!