123 456 7890

Sarja alkaa huhtikuussa

Seinäjoen Jalkapallokerhon ensimmäinen kausi miesten Ykkösessä starttaa näillä näkymin huhtikuun viimeisenä viikonloppuna. Runkopäiväksi on merkitty lauantai 28.4.

Kausi jatkuu lokakuulle saakka, jolloin viimeinen kierros pelataan näillä näkymin ensimmäisenä lokakuisena viikonloppuna. Runkopäivä on lauantai 6.10.

Pääsääntöisesti pelipäväksi on kaavailtu lauantaita, mutta moiselle ajatukselle on tullut hieman vastakaikuakin. Kerhon toiveena kotiotteluiden osalta on lauantai pelipäivänä, mutta kaikkiin asioihin ei luonnollisestikaan voida vaikuttaa.

Myös arkipelejä tulee kesän aikaan muutama. Ne on merkitty pääsääntöisesti keskiviikolle.

Seurat ilmoittavat Palloliitolle toiveitaan tällä kuulla ja sen jälkeen ryhdytään sorvaamaan alustavaa otteluohjelmaa.

Näillä näkymin Kerholla lienee 13 kotiottelua ja 14 vierasottelua. Pisimmät matkat tehdään Rovaniemelle, Joensuuhun ja Kotkaan. “Paikallisottelu” on FC Hämeenlinnaa vastaan, vain noin 270 km päässä!

Ennen talven lisenssikuvioita Ykkösessä näyttäisivät Kerhon ja FC Hämeenlinnan lisäksi pelaavan helsinkiläiset FC Viikingit ja HIFK, sekä PK-35 Vantaa, FC KooTeePee, JIPPO Joensuusta, Rovaniemen Palloseura, AC Oulu ja Oulun Palloseura.

Kerho on aikaisemmin kohdannut näistä joukkueista vain FC KooTeePeen Suomen Cupissa, RoPS:n treenipelissä ja Suomen Cupissa, sekä OPS:n Kakkosessa parillakin kaudella. Kaikki muut ovat uusia tuttavuuksia.