123 456 7890

SJK:n pelaajat Jarkko Hurme, Abdoulaye Meite ja Roope Riski valittiin Veikkausliigan Toukokuun joukkueeseen.

Kuukauden pelaajaksi valittiin HJK:n Taye Taiwo ja Kuukauden valmentajaksi HJK:n Mika Lehkosuo. Koko kuukauden joukkueen löydtä Veikkausliigan sivuilta.

SJK voitti toukokuun aikana pelaamistaan kuudesta ottelusta neljä, hävisi kerran ja pelasi kerran tasan. Roope Riski teki toukokuussa neljä maalia ja kasvatti kokonaismaalimääränsä viiteen. Samalla hän keräsi itselleen seitsemän IS tähteä. Jarkko Hurmeen saalistaessa niitä kaksi. Hurme ja Abdoulaye Meite olivat osa SJK:n puolustuslinjaa, joka toukokuussa maalin koskemattomana kolmessa ottelussa. Meite onnistui myös maalinteossa RoPS:a vastaan.

Koko SJK väki onnittelee kolmikkoa valinnoista.

SJK on parhaillaan maajoukkuetauolla ja pelit jatkuu ensi viikon torstaina, kun SJK isännöi Seinäjoen Keskuskentällä sarjanousija PS Kemi Kingsiä. Ottelu on samalla viimeinen Veikkausliigan ottelu legendaarisella Keskuskentällä, kun SJK siirtyy sen jälkeen uudelle OmaSp Stadionille. Kannattaa tulla torstaina paikalle jättämään jäähyväisiä Keskuskentälle. Ottelun ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa.

SJK kolmikko Meite Riski ja Hurme valittiin Veikkausliigan toukokuun joukkueeseen.