123 456 7890

Ressuille taas tappio
SJK Reservit – KoFF/PeIK 2-4 (0-1)

29 min 0-1 Björn Snickars
48 min 1-1 Ville Pakkala
59 min 1-2 Yleim Grines
62 min 1-3 Kevin Storfors
65 min 2-3 Erno Ruismäki
86 min 2-4 Leonid Grines

SJK Reservit kärsi toisen peräkkäisen tappionsa hävittyään kauden toiseksi viimeisessä kotiottelussaan täysin ansiosta KoFF/PeIK:lle.

Saattaa olla, että perjantaina kylvetyssä noususaunassa pelihalut menivät pesuveden mukana, sillä esitys oli jokseenkin luokaton.

Viidentoista peräkkäisen voiton jälkeen kaksi peräkkäistä tappiota eivät toki suuria merkitse, mutta toki sitä voisi silti edes hiukan osoittaa pelihaluja, jos kentälle vaivautuu.

Toisaalta Jari Kujalan pelaajistosta enemmän oli sivussa kuin paikalla ja pari A-junnuakin oli pyydetty paikkaamaan aukkoja.

Siitä huolimatta vierasjoukkueelta ei voi ottaa mitään pois. Keltapaidat tulivat hyvällä asenteella ja ottivat voiton iskemällä isäntien virheistä.

Kotijoukkueella oli kyllä paikkansa jo ottelun 25. minuutilla mennä johtoon vieraiden maalivahdin rikottua Ville Pakkalaa maalintekopaikassa. Tilanteesta seuranneen pilkun laukoi Johannes Saranpää varsin löysästi veskarin hyppysiin.

Oikeastaan tuo rankkari kuvasti jokseenkin totaalisesti ressujen peliä tänään. Eipä siis mikään ihme, että vain neljä minuuttia haaskatun rankun jälkeen vieraiden Björn Snickars avasi maalihanat.

Vaikka kotijoukkue tulikin toisen puoliajan alussa tasoihin Ville Pakkalan lauottua Erno Ruismäen laukauksen jälkeisen reboundin maaliin, aiheutti se vastareaktiona kaksi vierasmaalia.

Reilut kymmenen minuuttia tasoituksen jälkeen Yelim Grines vei KoFF/PeIK:n uudelleen johtoon ja kolme minuuttia johtomaalista Kevin Storfors lisäsi johtoa.

Vaikka kotijoukkue kavensikin vielä kerran hiukan onnekkaastikin tauolla vaihdosta tulleen Erno Ruismäen toimesta, iski Leonid Grines naulan arkkuun 86. minuutilla.

Vaikka Johannes Saranpää pilkun tuhrikin, voi hän oikeastaan ainoana mustapaitaisena pelaajana yhdessä Ville Pakkalan kanssa olla edes jollakin tavalla tyytyväinen tekemiseensä ja työmoraaliinsa. Muut sen sijaan eivät todellakaan voi tuuletella tekemisillään.

SJK: Atte Tervasmäki (46. Tomi Peltokangas), Herman Mäenalanen, Vesa Kivimäki, Timo Taipale (70. Samuli Mäenpää), Tuomas Kallionpää, Saku Koskinen, Joonas Kuivalainen, Johannes Saranpää, Jesse Hautala (46. Erno Ruismäki), Ville Pakkala, Juuso Koskela