123 456 7890

Ensi sunnuntaina Seinäjoen Keskuskentällä klo 15.00 pelattava SJK – FC Inter, on samalla Veikkausliigan Respect-ottelu.

Respect-otteluiden yhteydessä nostetaan yhdessä Punainen Kortti Rasismille ja tuodaan esille muutenkin Respect-teemaa. Myös SJK:n vanhoja pelaajia on kutsuttu otteluun vieraaksi.

Vieraana ottelussa nähdään ainakin: Petri Huttu, Jukka Yli-Renko, Toni Kujala, Tomi Peltokangas, Aki Lyyski, Miika Asunmaa, Jyri Hietaharju, Christian Sund, Petri Niemi, Mikael Muurimäki, Juha Eteläaho, Jarkko Mäki-Maunus, Mikko Väänänen, Pekka Väänänen ja Henri Saranpää. He kaikki ovat olleet pelaajina mukana rakentamassa SJK:sta sitä mitä se on tänä päivänä.

Jokaisen Veikkausliigan Respect-ottelun yhteydessä seurat palkitsevat vuosittain yhden haluamansa seuratoimijan tai -tahon, jolle se haluaa osoittaa arvostustaan. Palkitut saavat samalla Veikkauksen lahjoittaman 500 euron rahapalkinnon. Tänä vuonna SJK on päättänyt valita palkinnon saajaksi SJK Kannattajat ja asiasta tiedotettiin torstaina Seinäjoella pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Palkinto luovutetaan sunnuntaina ennen ottelua Seinäjoen Keskuskentällä.

SJK:n kannattajat kulkevat joukkueen mukana niin kotona kuin vieraissa, niin onnistumisten kuin vastoinkäymistenkin hetkellä. SJK on aina voinut luottaa kannattajiensa tukeen, josta joukkue saa kentällä uskoa ja energiaa. Kannattajat todella ovat SJK:n joukkueen kahdestoista pelaaja. SJK ilmaisee kiitollisuutensa kannattajilleen upeasta tuesta ja hyvästä yhteistyöstä, kommentoi valintaa SJK:n markkinointijohtaja Teemu Virtanen.

SJK Kannattajat ovat päättäneet keskuudessaan ostaa koko palkintorahalla jalkapalloja, jotka lahjoitetaan Seinäjoen ala-asteille luokkapalloiksi välituntien pihapelejä varten.

Olemme todella kiitollisia tästä palkinnosta ja se merkitsee meille kaikille todella paljon. Haluamme palkinnon avulla tukea lasten jalkapalloharrastusta omalla tavallamme. Olemme jo tehneet esitiedusteluja yhteistyökumppaneilta ja tiettävästi saisimme rahalla ainakin 200 kunnollista jalkapalloa lahjoitettavaksi. Me toivomme kuitenkin mukaan lahjoitukseen myös muita tahoja, jotta saisimme hommattua paljon enemmän palloja – Seinäjoen alueella on paljon kouluja ja lapsia. Pallot lahjoitettaisiin kouluille syys-lokokuun vaihteessa, kommentoi SJK Kannattajien supporters liaison officer Lari Paski.

Me koemme olevamme osa seuraa ja haluamme osaltamme tukea jalkapallon nousua koko alueella. Yksinkertaisimmillaan jalkapallon pelaamiseen ei tarvita kuin kaveriporukka ja pallo. Ja jos nuorista pihapelaajista ei tule tulevaisuudessa jalkapalloilijoita, kenties heistä tulee joskus intohimoisia kannattajia tai seuraihmisiä lajin pariin. Se on meidän toiveemme, Paski jatkaa.

SJK Kannattajat hyväksyvät joukkoonsa aivan kaikki ja siihen kuuluu myös seuran epävirallinen kannattajaryhmä Klopit.

Mukaan on helppo liittyä, sen kun vain tulee mukaan katsomoon ja vierasreissuille, toivottaa Paski lopuksi.

SJK Kannattajat ja Klopit ovat tukeneet omiaan jo yli seitsemän vuoden ajan.