123 456 7890

Reservien kausi alkaa
Kun vappusima ja tippaleivät on saatu sulateltua, voi sitä maanantaiehtoona sitten suunnata vaikkapa Nurmon Pallonurmelle, tuonne Kuortaneentien varteen tsekkaamaan, kuinka SJK Resevit avaa kautensa mielenkiintoisella paikallisottelulla Sisu-Palloa vastaan.

Edustusjoukkueen maalivahtivalmentajan ja reservien vastuuvalmentajan, Jari Kujalan, suojatit pelaavat nyt ensimmäisen ottelunsa sarjassa. Ottelu on samalla koko Vaasan Pallopiirin Melosen avausmatsi.

Ressujen treenikaudelle mahtui neljä ottelua. Kahdesti joukkue kohtasi Kolmosen porukan, kertaalleen oman sarjan ryhmän Ponnistuksen ja kertaalleen vitosen Laihian Lujan. Mielenkiintoista oli se, että Kolmosen FC Kiisto A-Teamin kanssa pidettiin maalijuhlat, jonka vierailijat voittivat 5-3, mutta kovempaa Kolmosen nippua, Sundom IF:ää ressut veivät 2-0.

Ponnistuksen kanssa pelattiin 2-2 -tasapeli ja Lujaa kurmootettiin kunnolla numeroin 9-1.

Kujalalla on käytössään todella laaja ja laadukas materiaali. Viime vuonna Kakkosta pelanneita pelaajia mukana on mm. Henri ja Johannes Saranpää, sekä Petri Huttu. Liigatasolla joukkueesta on pelannut puolestaan Lasse Männikkö.

Maanantaina kokoonpanossa ei edustuksen pelaajista nähdä kuin Petri Niemi. Toisaalta, Jaakko Vähäpesola on kyllä treenannut edustuksen mukana koko talven ja lienee myös käytössä. Sen sijaan sunnuntaina Kakkosen matsissa pelannut Petri Huttu ei voi pelata maanantaina.

Koska kyseessä on paikallismatsi, on ihan selvää, että käytännössä kaikki pelaajat tuntevat toisensa ja suuri osa on pelannut junnuvuosinaan myös samoissa porukoissa. Luvassa lienee siis todella mielenkiintoinen koitos.

Matsi alkaa Pallonurmella klo 19.00. Tervetuloa kannustamaan joukkueita huikeisiin otteisiin.