123 456 7890

Reserveillä maalijuhla
SJK Reservit – Laihian Luja 9-1 (6-1)
01 min 1-0 Olli Rintamäki
12 min 2-0 Olli Rintamäki
15 min 3-0 Jaakko Vähäpesola
19 min 4-0 Juho Pajula
20 min 5-0 Olli Rintamäki
35 min 6-0 Juuso Koskela
41 min 6-1 vastustaja
54 min 7-1 Olli Rintamäki
76 min 8-1 Joonas Kuivalainen
88 min 9-1 Johannes Saranpää

SJK Reservit järjesti melkoisen maalijuhlan sarjatasoa alempana pelaavan Laihian Lujan kustannuksella sunnuntaina Wallsport Areenassa.

– Tasoero oli selvä, mutta sen verran pitää antaa kyllä vastustajalle kunniaa, että he yrittivät pelata, vaikka taululla oli aika nopeasti kuusi maali, kehaisi matsin hoitanut Ismo Koskela vastuuvalmentaja Jari Kujalan oltua edustuksen mukana Puolassa.

Maalijuhla starttasi jo ottelun neljännellä minuutilla Olli Rintamäen päästyä pystypallosta karkuun ja viimeistelemään matsin avausmaalin. Sama mies oli asialla uudelleen Jaakko Vähäpesolan esityöstä 12. minuutilla ja kolme minuuttia myöhemmin “Vähis” teki itse hienolla vedolla rankkualueen ulkopuolelta numeroiksi 3-0.

Happea ehdittiin vetää vain neljä minuuttia ennen kuin palllo oli seuraavan kerran Lujan verkossa. Nyt asialla oli Juho Pajula, joka puski Johannes Saranpään sivuvaparin verkkoon. Minuuttia myöhemmin Olli Rintamäki täydensi knallitemppunsa Jaakko Vähäpesolan esityöstä ja 35. minuutilla Juuso Koskela viimeisteli jo 6-0 Samuli Mäenpään syötöstä.

Juuri ennen taukoa vieraat saivat rikottua kuparisensa nätin seinäsyöttökuvion päätteeksi.

Toisella puoliajalla kotijoukkueen pelissä alkoi näkyä hieman taiteiluin makua ja haettiin liiankin hienoa suorituksia. Silti myös kolme maalia saatiin aikaiseksi.

Pelikellon oltua 54. minuutilla Petri Huttu pelasi pallon linjan taaksen ja Olli Rintamäki karkasi maalintekoon jo neljännen kerran ottelussa. Kotijoukkueen kahdeksannen maalin viimeisteli Joonas Kuivalainen “Rintsin” ja Janne Mäntylän rakenneltua paikan osumalle ja pari minuuttia ennen loppua Johannes Saranpää pisti 2-3 vastustajaa vipuun ennen kuin iski loppunumeroiksi 9-1.

– Lujan kaverit ovat pelanneet koko talven futsalia ja kyllä se näkyi. He kyllä yrittivät pelata, mutta tasoero oli selvä. Meillä oli ihan hyvä nippu matkassa, vaikka paljon oli kavereita poiskin, lisäsi Koskela.

Edustuksen pelaajista mukana oli tällä kertaa Ville Ylinen, joka ei Puolaan matkustanut.

SJK: Tomi Peltokangas, Petri Huttu, Vesa Kivimäki, Juho Mäki-Maunus, Karri Hiirikoski, Jaakko Vähäpesola, Ville Ylinen, Johannes Saranpää, Juho Pajula, Juuso Koskela, Olli Rintamäki Vaihdosta: Sami Metsänranta, Samuli Mäenpää, Janne Mäntylä, Joonas Kuivalainen, Atte Tervasmäki