123 456 7890

Kerho 07 hakkasi päätään Sporting Kristinan tiukkaan puolustusmuuriin ja jäi maaleitta Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina pelatussa Kakkosen ottelussa. Sporting pelasi tunnollisesti omilla vahvuuksillaan ja viimeisenä lukkona oli ottelun parhaan pelaajan palkinnon napannut maalivahti Scott Angevine. Tulos oli ottelua lähes täysin hallinneelle Kerholle pettymys ja samalla voitto vierasjoukkueelle. Tulosta kuitenkin tärkeämpänä ja positiivisempana asiana, on huomioitava omien junioreiden esiinmarssi miesten sarjatasolle. Tänäänkin kokoonpanossa oli peräti seitsemän omaa B- tai A-junioria. Nuoret pelasivat vahvasti ja ennakkoluulottomasti läpi koko ottelun.

Kerho 07 – Sporting Kristina 0-0

Kerho 07 sai kulmapotkun ottelun 10. minuutilla ja pallo tuli takatolpalle Kalle Taimille. Taimi sai käännettyä vielä Emil Lidmanille ja pallo jäi pyörimään maalin eteen, mutta lopulta Sporting sai purettua. Pian tämän jälkeen Hectr Garca laukoi hyvin rankkarialueen ulkopuolelta, mutta veto meni hiukan ohi maalin. Vartin pelin jälkeen Tuomas Lähdesmäki pääsi yrittämään kahteen otteeseen Sporting-vahti Scott Angevinen yllättämistä. Ensimmäisen Angevine torjui eteensä ja jälkimmäisen kulmapotkuksi.

Hectr Garca laukoi hyvin ottelun 32. minuutilla, mutta veto meni jälleen vain hiukan ohi maalin. Jesse Sarajärvi nappasi vaikeahkon pallon hienosti haltuunsa ja syötti Emil Lidmanille. Lidman harhautti puolustajan ja pääsi vetämään, mutta laukaus kiersi kuitenkin ohi maalin. Ensimmäinen puoliaika oli Kerhon hallintaa ja kotijoukkueella oli useita maalipaikkoja. Valitettavasti maalit jäivät uupumaan.

Ottelu jatkui samanlaisena myös toiselle puoliajalle. Kerho piti palloa, mutta maalipaikkoihin murtautuminen oli entistäkin vaikeampaa. Sportingilla oli toisella puoliajalla myös omat puolittaiset paikkansa. Theo Granfors pääsi laukomaan kaukaa tuloksetta. Cameron Roget oli lähellä päästä läpiajoon vastahyökkäyksestä. Trinidad & Tobagon joukkueessa olympiakarsinnoissa pelannut Roget kuitenkin kompuroi pallon kanssa, eikä siitäkään syntynyt sen vaarallisempaa tilannetta.

Kerhon hallinta jatkui ja paikkojakin alkoi syntyä. Emil Lidman pääsi vetämään, mutta nuorukaisen kääntölaukaus meni kuitenkin ohi maalin. Pian tämän jälkeen Tuomas Lähdesmäki pääsi laukomaan, mutta ottelun parhaana palkittu Scott Angevine torjui jälleen.

Elias Ahde oli erittäin lähellä maalintekoa ehdittyään olla kentällä vasta minuutin. Ahteen sijoitus lirui kuitenkin takatolppaa hipoen ohi maalin. Kerho hallitsi ottelua, mutta ei onnistunut tekemään maalia, joten ottelu päättyi 0-0 –lukemiin.

sanoi Kerho 07:n päävalmentaja Max Peltonen ottelun jälkeen.

Ottelun parhaana palkittiin vieraiden maalivahti Scott Angervine, kahdella tähdellä kotijoukkueen B-junnuikäinen Emil Lidman ja yksi tähti niin ikään kotijoukkueen Jesse Jääskeläiselle.

Kerho 07:n seuraava ottelu pelataan ensi lauantaina, 7.6. Tampereen Tammelassa, Tampereen Palloveikkojen vieraana. Ottelu Tampereella alkaa klo 16.00.

Kerho 07:Luis Fernando MV, Kalle Taimi, Joona Lautamaja, Timo Rauhala, Jesse Jääskeläinen (83› Elias Ahde), Jyri Hietaharju, Aki Sipilä (57› Janne Tuohisaari, Emil Lidman, Hectr Garca, Jesse Sarajärvi ja Tuomas Lähdesmäki.

Vaihdossa: Ville Viljala MV, Miika Korpela, Samppa Bouroussi ja Antti Viita

Varoitukset:Timo Rauhala 51› ja Kalle Taimi 90›