123 456 7890

SJK:n serbikaksikko Pavle Milosavljevic ja Zeljko Savic, kirjoittivat nimensä vuoden jatkosopimuksiin. Näin molemmat ovat mukana myös kaudella 2015. SJK käytti myös aiemmassa sopimuksessa olleen option kahden vuoden jatkosta norsunluurannikkolaisen Cedric Gogouan kanssa. Gogouan sopimus SJK:ssa on siten voimassa aina kauden 2016 loppuun saakka.

Kaikki pelaajat ovat keskuspuolustajia pelipaikoiltaan, mutta pystyvät pelaamaan muissakin rooleissa. Pavle Milosavljevic on myös joukkueen kapteeni.

Palve ja Zeljko – He ovat todellisia laatupelaajia, joista tiedetään mitä me saadaan. He ovat raudanlujia ammattilaisia ja tekevät aina joukkueen eteen kaikkensa. Cedricillä taas on huikea potentiaali ja hän on nyt vuoden verran saanut totutella eurooppalaiseen jalkapalloon. On hienoa päästä jatkamaan työtä heidän kaikkien kanssa, kertoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari

Olen viettänyt urani kaksi parasta vuotta täällä. Olen tavannut paljon mukavia ihmisiä ja niin paljon mahtavia asioita on tapahtunut. Ensi kaudesta tulee varmasti erityinen ja jännittävä. Me kaikki varmasti kehitymme entisestään ensi kaudella ja siitä tulee iso kausi minulle, seuraväelle sekä varsinkin kannattajille. Toivonkin entisestään lisää Kloppeja katsomoon ja aina vain kovempaa kannustusta. Uskon että lisää menestystä on tulossa ja motivaatio on ainakin itselläni todella kova. En malta odottaa että pääsemme aloittamaan työnteon taas ensi kautta varten, kertoo SJK kapteeni Pavle Milosavljevic.

Tietenkin olen iloinen siitä että olen allekirjoittanut uuden sopimuksen SJK:n kanssa. Kunhan palaamme kauden päätöksen ja lomien jälkeen jälleen töihin, uskon että harjoittelemme vielä entistä kovemmin ja toivon että meillä on taas entistä hienompi kausi ensi vuonna, Zeljko Savic kommentoi.

Olen ollut niin onnellinen täällä SJK:n kanssa. Haluan pelata myös ensi vuonna SJK:ssa, sillä on minulle todella suuri haaste päästä pelaamaan ensi kaudella Eurooppa-Liigaa. Rakastan myös SJK:n kannattajia todella paljon ja he ovat olleet minulle todella tärkeitä, kertoo Cedric Gogoua.

SJK:lla on vielä yksi ottelu kautta pelaamatta ja sen jälkeen juhlitaan yhdessä koko seuravaäen kesken ennenkuin pelaajat pääsevät ansaitulle lomalle. Juhlia vietetään ensi lauantaina 25.10. kun ensin kauden päätösottelussa SJK kohtaa MYPA:n Keskuskentällä klo 14.00. Iltajuhlia vietetään samana päivänä hotelli Sorsanpesässä alkaen klo 22.00.

Pavle Milosavljevic #5

Jo kaudelle 2013 SJK:n riveihin siirtynyt raudanluja puolustaja Pavle Milosavljevic, on syntynyt Serbian Stremska Mitrovicassa 21. kesäkuuta 1987. Urallaan kasvattajaseuraansa FK Sremia aiemmin edustanut Milosavljevic, valitiin SJK:n kapteeniksi kaudella 2014 ja SJK kannattajat valitsivat miehen Kauden Pelaajaksi kauden 2013 päätteeksi. Pelipaikaltaan Milosavljevic on keskuspuolustaja, mutta hän pystyy pelaamaan myös oikealla laitapakkkina.
Sopimus SJK:n kanssa kattaa kauden 2015 loppuun.

Zeljko Savic #15

Serbian Bihacissa 18. maaliskuuta vuonna 1988 syntynyt Zeljko Savic, tuli Seinäjoella Serbian toiselta sarjatasolta, FK Indijan riveistä kaudelle 2014.
Savic on ollut kauden aikana todellinen supermies, sillä hän on aloittanut kaikki SJK:n ottelut ja pelannut ne yhtä lukuunottamatta täysillä minuuteilla. Vain 28.9. pelatussa Honka vierasottelussa, hän tuli vaihtoon 15 minuuttia ennen ottelun loppua. Pelipaikaltaan Savic on keskuspuolustaja, mutta viihtyy myös erinomaisesti vasemman laitapakin tontilla.
Sopimus SJK:n kanssa kattaa kauden 2015 loppuun.

Cedric Gogoua #27

Abidjanissa, Norsunluurannikolla 10. heinäkuuta 1994 syntynyt ja 190 senttinen puolustajajärkäle Cedric Gogoua, saapui Seinäjoelle talvella 2014. Hän pelasi aluksi muutaman ottelun Kakkosessa reservijoukkue Kerho 07:n riveissä, mutta nousi nopeasti mukaan edustusjoukkueeseen ja jopa koko sarjan eliittiin. Gogoua on nuoresta iästään huolimatta kokenut puolustaja, joka pystyy pelaamaan keskuspuolustuksen lisäksi myös keskikentällä. Hän on pelannut muutamia maansa U17 ja U20 maaotteluita ja hänet valittiin Norsunluurannikon pääsarjan parhaaksi puolustajaksi vuonna 2013. Näillä näkymin sama saavutus saattaa olla edessä myös Veikkausliigassa, sillä mies johtaa useampia ottelukeskiarvotilastoja ennen viimeistä ottelua.
Sopimus SJK:n kanssa kattaa kauden 2016 loppuun.