123 456 7890

Pohjoiseen uusia joukkueita
Seinäjoen Jalkapallokerho jatkaa myös kaudella 2011 Lohko C:ssä, kuten jo ennakkoon oli odotettavissa. Samaan lohkoon sijoitetaan sen sijaan maantieteellisesti hiukan kaukaa haettuna joensuulainen SC Riverball ja Warkaus JK

Vallan nerokkaita ratkaisuja niin sarjajärjestelmän uudelleen muokkaamisessa kuin kaikessa muussakin kuluneena vuonna tehnyt Suomen Palloliitto näyttäisi katselevan asiaa kovin tiettyjen kriteereiden läpi rakentaessaan Kakkosen lohkoja.

Nyt nähty ratkaisu ei juurikaan monia miellytä, mutta Kerholle asialla nyt ei sen suurempaa väliä ole. Toki huomattavasti mieluisampaa olisi ollut nähdä paikallisvastustajaksi luokiteltava Närpes Kraft samassa lohkossa kuin lähteä yöreissulle Joensuuhun.

On kuitenkin ymmärrettävä, että pääkaupunkiseudun joukkueet halutaan pääsääntöisesti samaan lohkoon pelkästään sen vuoksi, että niiden ei tarvitse matkustaa paikallisliikennettä haastavammilla konsteilla.

Reiluintahan Kakkosessa ja miksei toki Ykkösessäkin olisi se, että laskettaisiin kaikkien kyseisellä sarjatasolla pelaavien seurojen matkakilometrit yhteen ja jaettaisiin se sitten joukkueiden lukumäärällä. Näin kaikkien samalla tasolla pelaavien seurojen kulut olisivat identtiset ja Palloliiton peräänkuuluttama yhteen hiileen puhaltaminen, reilu peli ja toimintamahdollisuuksien kohentaminen edesauttaisivat joukkueiden taloudenhoitoa. Toki tällaisesta voi vain haaveilla.

Kerho kohtaa siis uusina tuttavuuksian tulevalla kaudella Oulun kupeesta sarjaan nousseen Haukiputaan Pallon, Laukaasta nousseen Vihtavuoren Pamauksen, sekä Lohko A:sta C-lohkoon siirretyt SC Riverballin Joensuusta ja Warkaus JK:n.

Kakkosen Lohko C

FC Santa Claus Rovaniemi
FC Vaajakoski Vaajakoski
FC Kiisto Vaasa
Idrottsförening Kamraterna Vasa Vaasa
Jakobstads Bollklubb Pietarsaari
Gamlakarleby Bollklubb Kokkola
Haukiputaan Pallo Haukipudas
FC YPA Ylivieska
Warkaus JK Varkaus
SC Riverball Joensuu
Vihtavuoren Pamaus Laukaa
Tornion Pallo -47 Tornio
Pallokerho -37 Iisalmi
Seinäjoen Jalkapallokerho Seinäjoki