123 456 7890

Pistetään homma pakettiin
Seinäjoen Jalkapallokerho hyvästelee kannattajansa kauden 2009 osalta kohdatessaan sarjasta putoamiseen tuomitun Oulun Luistinseuran Jouppilanvuoren Tekonurmella sunnuntaina. Ottelu pelataan poikkeukselliseen ajankohtaan myöhemmin kuin muut kierroksen kamppailut, koska klo 13.00 Wallsport Areenassa TP-Seinäjoen B-juniorit taistelevat SM-mitalista Turun Palloseuraa vastaan.

Kerho on syyskierroksella ollut kotikentällään hyvässä vireessä. Syyskierroksen viidestä ottelusta joukkue on voittanut kotona neljä ja pelannut yhden tasan. Luonnollisestikin Esa Haanpään luotsaama joukkue lähtee siitä, että samalla tavalla jatketaan myös tämä kauden viimeinen ottelu ja päätetään kausi kunniakkaasti.

Kävi ottelussa miten hyvänsä, on Kerho kerännyt tällä kaudella enemmän pisteitä kuin ensimmäisellä kaudellaan Kakkosessa. Myös sijoitus sarjataulukossa paranee. Jos joukkue osuu ottelussa OLS:n verkkoon kahdesti, on maalejakin tehty saman verran kuin kaudella 2008. Sen sijaan omissa on soinut ihan liian paljon.

Vastaan asettuva OLS on merkittävä kasvattajaseura, muttei valitettavasti säilyttämään paikkaansa Kakkosessa nuorella joukkueellaan.

Kauden ensimmäisessä keskinäisessä ottelussa Kerho haki pisteet todella värikkään ottelun jälkeen Castrnista numeroin 6-4 (3-2) nousten takaa-ajoasemasta voittoon.

Ottelun seinäjokelaissankari oli kolme maalia viimeistellyt Ville Pajula. Marko Huttu osui kahdesti ja kamppailun avausmaalin iski Timo Rauhala, jolle maali oli hänen ensimmäisensä Kakkosessa. Isäntien osumista vastasivat Iyam Friday, Jukka Puurunen, Sampo Saukkonen, sekä Miika Nurkkala.

Myös viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti. Kotonaan Kerho oli parempi numeroin 2-0 (1-0) Petri Niemen ja 93. minuutilla vapauttavan osuman viimeistelleen Tommi Haanpään maaleilla. Oulussa pinnat jaettiin maalittomasti.

Vieraiden väreissä on syyskierroksella nähty alkukauden FC OPA:ssa maaleja tykittänyt Mamadou Konate, joka on taatusti vaarallinen herra. Siitä saatiin esimakua FC OPA:n vierailtua Seinäjoella Konaten maalattua kahdesti.

Ottelusta ovat pelikiellon vuoksi sivussa Kerhon Mikael Muurimäki ja Petri Niemi. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat koko kauden missannut Henri Saranpää, Petri Huttu, Jukka Ahola, sekä Miika Asunmaa.

Kerhon kannattajat, Klopit, palkitsevat ottelussa vuoden pelaajaksi äänestämänsä Ville Pajulan.

Ottelu alkaa klo 15.30 Jouppilanvuoren tekonurmella.