123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtaa Kakkosen Pohjoislohkossa keskiviikkona JBK:n joka on Pietarsaaren Jaron reservijoukkue. Siten myös Akatemialla on oma Pohjanmaan derbynsä tällä viikolla.
Ottelu pelataan Jouppilanvuoren tekonurmella keskiviikkona 13.5. klo 18.30.

Kerho 07 otti edellisessä kotiottelussa komean voiton 3-1 luvuin lohkon kärjessä olevalta AC Kajaanilta ja JBK puolestaa kävi häviämässä KPV:lle Kokkolassa 2-0 luvuin. JBK on hävinnyt kaikki kolme pelaamaansa ottelua. Kerho puolestaan on voittanut, pelannut tasan ja hävinnyt kertaalleen.

JBK saattaa saada otteluun vahvistuksia FF Jaron liigamiehistöstä ja samoin on tilanne Kerho 07:n kohdalla. Molempien edustusjoukkueet kuitenkin pelasivat jo maanantaina Veikkausliiga ottelut ja pelaavat myös torstaina, joten todennäköisempää on että vahvistukset jäävät molemmilla vähiin.

Akatemia pelasi myös edellisen ottelun ilman vahvistuksia, poislukien maalivahti Jere Koponen, joka saattaa olla mukana myös keskiviikkona. Akatemian ryhmä on muuten tällä hetkellä täysin terveenä ja pelikieltojakaan ei ole. Pitkään sivussa ollut Antti Palomäkikin on jo aloittanut treenamisen täydellä höyryllä.

Kerho 07 Akatemia oli vauhdissa viime sunnuntaina ja kaatoi sarjakärjen Joupiskalla 3-1. Kuva Pasi Palo.

Kakkosen Pohjoislohkoa, Kerho 07 Akatemia vs. JBK Jouppilanvuoren tekonurmella keskiviikkona 13.5. klo 18.30.

Liput:
8 � (normaali)
5 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07 Akatemian kotiotteluihin.

Kilun kioski palvelee kahvin ja makkaran nälkäisiä.
Tervetuloa kannustamaan Akatemian nuoret voittoon!