123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtaa sunnuntaina Kakkosen Pohjoislohkossa OPS:n. Ottelu pelataan Oulussa Castr�nin kentällä ja se alkaa klo 18.30.

OPS on SJK-väelle varsin tuttu seura, sillä aikoinaan SJK pelasi OPS:n kanssa ensin samassa lohkossa Kakkosta ja myöhemmin Ykkösessä. Nyt Manageri Miika Juntusen johtama seura pelaa Kakkosessa ja samassa lohkossa Akatemian kanssa.

Oululaisilla on edelleen suunnitelmana nousta tulevaisuudessa Veikkausliigaan ja rakentaa oman hallin lisäksi oma stadion sen viereen. Ensimmäisenä askeleena on nostaa joukkue ensin takaisin Ykköseen. Kaikki mahdollisuudet siihen on, sillä joukkue rakennetaan oululaisnuorten lisäksi ammattilaispelaajista. Joukkueen pelit ovat hieman ailahdelleet, mutta se pyrkii prässäämään kovaa ja pelaamaan palloa nimenomaan maata pitkin. Siksi otteet ovat olleet vahvempia juuri kotikentän tekonurmella.

Kerho 07 Akatemia on myös viihtynyt tekonurmella. Se on pelannut Jouppilanvuoren alkukauden kotikentällä nyt kaksi ottelua ja molemmissa on tullut hieno voitto 3-1 tuloksella. Akatemia jopa johti lohkoaan hetken ennen sunnuntain muita otteluita. Nyt sijoitus on kolmantena, vain kahden pisteen päässä kärjessä tasapistein olevien AC Kajaanin ja TP-47:n kanssa.

Kerho pelaajista Rasmus Karjalainen ja Nikko Ruokangas ovat kotoisin Oulusta, joten kaksikolle kotiinpaluu lienee tunteikas. Karjalainen on ollut joukkueensa, sekä koko Kakkosen Pohjoislohkon paras maalintekijä tällä hetkellä ja hän on osunut peräti neljä kertaa ensimmäisissä otteluissa. Koko Kakkosesta löytyy ainoastaan kaksi pelaajaa joilla on enemmän onnistumisia. GrIFK:n SJK väelle varsin tuttu Petter Meyer on osunut kuusi kertaa ja FC Lahti Akatemian Jens Tanskanen viidesti.

OPS – Kerho 07 Akatemia sunnuntaina 17.5. klo 15.00

Akatemia viihtyy tekonurmella mainiosti. Kuva Pasi Palo.